Monden

FOTO | „Te cunosc din ceată”, proiect în premieră la Buzău

Transformări uluitoare, muzică veche, populară și ușoară, interpretări inedite, un show jurizat și elevi foarte încântați de provocarea profesoarei lor de muzică, Diana Ioniță! Cu aceste ingrediente s-a desfășurat concursul muzical „Te cunosc din ceată”, adaptat după cunoscutul show de pe Antena 1, iar zeci de copii au intrat în pielea personajelor, cântând cu foc, ca și cum ar fi fost deja celebri.

Personaje precum Irina Loghin, Maria Lătărețu, Viorica de la Clejani, Irina Maria Birou, Iuliana Beregoi, Gabriel Dorobanțu sau Alex Velea au fost readaptate la scară mai mică de către elevii Dianei, demonstrând că, unde există pasiune și voce, celebritățile se pot confunda oricând.

 „Am realizat un proiect mare alături de elevii atelierului muzical «Ceata lui Ioniță» și nu spun niciodată în mediul online astfel de cuvinte, dar după acest concurs, altele nu sunt mai potrivite: Sunt foarte mândră de această echipă! Felicitări și mulțumiri!”, a concluzionat după ziua proiectului profesoara Diana Ioniță.

Proiectul „Te cunosc din ceată!” a avut, precum cel de la Antena 1, prezentatori cunoscuți din mediul on-line și din showbizul buzoian – Cătălina Mihaela Ion și Alin Costea -, și jurați deopotrivă: Loredana Mihai, Marian Sava și Miruna Ion.

Premiul 1 a fost adjudecat de Miriam Pîrvu, care a oferit o transformare de excepție în celebra artistă Irina Loghin. Show-ul în totalitate va putea fi urmărit și pe YouTube și la una dintre televiziunile locale buzoiene, fiind un proiect local realizat în premieră.

Iar elevii din „Ceata lui Ioniță” nu se opresc aici, ci pregătesc un alt show cu ocazia zilei de 1 Decembrie, un spectacol caritabil în care se va promova muzica, curajul și bucuria de a fi român. „Te așteptăm la un spectacol caritabil organizat de mine și elevii mei, ce va avea loc pe 30 noiembrie la sala Consiliului Județean Buzău, de la ora 18.00, un spectacol cu copii, dar pentru suflete mari! Va fi a III- a ediție, și se va intitula «Măi române, românaș!». Ai curajul de a crede în noua generație și totodată de a face un bine celor ce au nevoie! Biletele se achiziționează la intrare, printr-o donație către Fundația Sfântul Sava!”, a precizat Diana Ioniță.

Articole similare