Sport

FOTO / Metalul, pe fotoliul de lider

Meciuri cu multe goluri în ultima etapă a play-off-ului din seria secundă a eșalonului al treilea. Metalul a turat motoarele încă din startul întâlnirii cu Aerostar, deschizând scorul în minutul 10 prin Marcu și majorându-l chiar înainte de finalul primei reprize, după golul lui Arnăutu.

După pauză, foaia tehnică a mai consemnat încă cinci goluri, trei ale gazdelor, semnate de Moldovan, Antone și Borțoneanu, dar și două reușite de băcăuani. Una peste alta, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, alb-albaștrii fiind, cel puțin azi, cu o clasă peste adversari.

Dacă la Buzău conturile erau încheiate de prin minutul 65, cu totul alt scenariu s-a derulat la Braniștea. După ce, timp de vreo 70 de minute nu s-a întâmplat mai nimic, golurile au venit brusc, neanunțate, în ultima parte a partidei. Ca o ploaie de vară.

Gazdele au deschis scorul, râmnicenii au egalat, dar s-au văzut conduși din nou, după numai câteva faze. Trupa lui Marius Tîrîlă a alergat după egalare, deși se știa că rezultatul de la Buzău nu lasă Olimpiei decât șansa unei victorii pentru a obține prima poziție în serie. Râmnicenii au egalat la capătul unui corner, dar au cedat, în cele din urmă, după ce s-au văzut din nou conduși, în minutul 90.

În urma rezultatelor din această etapă, Metalul câștigă seria și va juca împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamț. Primul meci al dublei manșe se dispută miercuri. Râmnicul va disputa barajul cu Foresta Suceava.

Articole similare