Educație

FOTO / Liceul „Moisil” a primit premiul de la firma NOARK

Liceul „Grigore C. Moisil” a intrat astăzi în posesia premiului obținut la competiția națională care a dat naștere acelei povești frumoase pe care ei au trăit-o în această iarnă împreună cu comunitatea buzoiană. Este vorba, dacă vă amintiți, de acele voturi  prin care a fost susținut proiectul celor de la „Moisil”, făcând dovada că există solidaritate pentru învățământul buzoian. Și ceea ce s-a petrecut atunci, parcă nu a mai fost niciodată.

Pentru cei care nu au aflat încă reamintim că este vorba despre competiția în care elevi ai Liceului „Grigore C. Moisil” au participat, sub îndrumarea profesorilor ingineri pe domeniul electric,  Daniela Macadon și Ion Sevastian, la competiția NOARK, fiind în concurență cu alte competitoare din alte 24 licee din țară.

Reamintim că pentru susținerea acestui liceu a acționat chiar primarul Constantin Toma, care s-a adresat buzoienilor cu rugămintea de a vota Liceul „Moisil”, iar directoarea Adriana Voicu a povestit că liceul a avut susținere chiar din partea unor absolvenți acum aflați în afara țării.

Articole similare