Monden

FOTO – VIDEO | Diana Ioniță, prima piesă împreună cu soțul ei

9.000 de vizualizări în doar nouă zile! Acesta este recordul pe care l-au atins artiștii Diana și Marian Ungureanu cu noua piesă pe care au lansat-o împreună și care a fost compusă, text și muzică, de cântăreața buzoiancă. „Dragostea este frumoasă” este o piesă despre o căsnicie fericită, în care uneori domnii visează mai mult decât trebuie iar doamnele se supără câteodată din orice, și a fost lansată char pe 14 februarie, de ziua Sf. Valentin.

„Piesa nouă este gata și vă invităm să ne bucurăm de ea împreună! Ea spune că dacă vrem o căsnicie fericită, se recomandă ca domnii să viseze mai puțin, pentru că despre dragoste nu se vorbește, doar se cântă și trăiește! Este primul duet împreună, ascultați-l cu drag!”, a scris Diana pe rețelele de socializare.

Și împreună, și separat, Diana muncește de zor ori la evenimente private, ori la emisiuni folclorice, ori la filmări cu piticii ei din „Ceata lui Ioniță”. De curând a cântat alături de colegii ei, tot artiști de muzică populară, într-o seară buzoiană la Etno TV, după care a filmat pentru gala „Nașii succesului”, iar acum pregătește un megaspectacol, pe 5 martie, pentru doamnele și domnișoarele care iubesc mărțișoarele muzicale. „Pe 5 martie, de la ora 17.00, alături de Taraful Muntenesc, trupa Chihlimbar, trupa de dans M’show, ansamblul Coronița, membrii atelierului muzical <Ceata lui Ioniță> și Cătălina Ion, plus subsemnata, vom cânta despre femeie! Haideți să umplem sala Consiliului Județean Buzău! Intrarea este liberă!”, a transmis Diana Ioniță.

Articole similare