Cultură

FOTO / Întâlnire cu scriitoarea Andreea Vlădăreanu, la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”

Spectacol-lectură de la ora 19.00

În această seară, începând cu ora 19.00, la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” va fi organizat un spectacol-lectură după texte scrise de Andreea Vlădăreanu. Buzoienii vor avea ocazia să se întâlnească cu scriitoarea.

Evenimentul are loc în cadrul unui proiect organizat de către Colectivul subREPREZENTAT, coordonat de către Andreea Lăcătuș (regizoare) și Alex Mircioi (dramaturg, critic de film), în colaborare cu Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, Biblioteca Județeană Buzău, Palatul Copiilor, Her Word și Asociația Antifragil (Premiile Sofia Nădejde), cu sprijinul Centrului de Teatru Educațional Replika. Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Până în prezent la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” a avut loc prima întâlnire din cadrul proiectului , despre teatru și educație, alături de Mihaela Michailov și Maria Manolescu-Borsa și  deschiderea – expoziție . Astăzi, Elena și Maria au condus un cerc de lectură și scriere creativă.

Articole similare