Politic

FOTO I 400 de liberali buzoieni s-au întâlnit la Constanța cu candidații PNL la europarlamentare

O delegație formată din 400 de liberali buzoieni a participat, duminică, la Pavilionul Expozițional Constanța, la întâlnirea dintre candidaţi PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai și aleşii locali, activul de partid şi reprezentanții partidului din Regiunea de Sud-Est.

Din delegația condusă de președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, deputatul Cristinel Romanescu, au făcut parte primari și consilieri locali din toate localitățile județului, dar și membri de partid care, fără a avea funcții, vor să se implice în localitățile din care provin pentru ca PNL să obțină un scor cât mai bun la alegerile europarlamentare, se arată într-un comunicat de presă al PNL Buzău.

Întâlnirea liberalilor din județele Regiunii Sud-Est s-a bucurat de prezența președintelui PNL, Ludovic Orban, a secretarului general al partidului, Robert Sighiartău, a unor lideri naționali și locali ai Partidului Național Liberal, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare în frunte cu Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi și Vlad Nistor. „Votul de pe 26 mai nu este un vot pentru a trimite niște europarlamentari la Bruxelles. Este un vot în care hotărâm dacă România stă în Europa în primul rând. E votul României în Europa. E votul recâştigării demnităţii. În primele 30 de zile de la preluarea guvernării, PNL este obligat sa taie pensiile speciale. Cu excepția militarilor și magistraților, toate celelalte 150.000 de pensii speciale trebuie să dispară”, a declarat președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu.

Un comentariu

Articole similare