Monden

FOTO | Grațiela și Andrei Duban se susțin reciproc

În proiectele media, din culise sau din public

Buzoianca Grațiela Duban susține că face echipă bună cu soțul său, actorul Andrei Duban, nu doar în viața personală, ci și în cea profesională. Ea spune că se simte mult mai liniștită atunci când soțul său este printre spectatori, mai ales că are nevoie de energie pozitivă atunci când este extrem de emoționată, iar acest lucru o ajută să rămână cu piciorele pe pământ.

„Nu ratăm niciunul premierele pe care le avem. Nu există piesă în care Andrei să joace și eu să nu fiu alături de el. Mai ales la premieră. Și invers, el este alături de mine mereu. Avem nevoie de energie bună în sală, să știm că cineva ne privește cu ochi blânzi”, a mărturisit Grațiela Duban pentru playtech.ro.

„Am crescut împreună și am încercat să ne susținem unul pe celălalt. Ceea ce mi se pare un lucru foarte important pentru un cuplu – comunicarea și să îți susții partenerul când are nevoie”, a mai spus Grațiela Duban. În același context, și Andrei Duban a dezvăluit care este, din punctul lui de vedere, secretul longevității lor în cuplu: „Pasiunea nu pălește. Știi care e secretul? Ne vedem rar! Glumesc. Ideea e că și noi ne mirăm și ne rugăm la Dumnezeu să rămânem normali. Pentru că trăim într-o lume în care normalitatea a ajuns să fie ceva foarte rar”, a spus actorul.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker