Monden

FOTO | Ellie White, despre iubire

Într-o lună plină de evenimente dedicate dragostei, Ellie White își sfătuiește fanii să iubească în fiecare zi.

„Când totul în jurul tău se prăbușește, când nu-ți mai găsești echilibrul și te simți dezorientat/ă, când gustul amar nu-ți mai părăsește buzele și simți că fericirea te-a trecut cu vederea, singura care te poate salva este IUBIREA!”. Așa gândește artista cu origini buzoiene, care a argumentat recent pe rețelele de socializare, pentru fanii săi, câteva aspecte de care ar trebui să țină cont atunci când gândesc că au o zi proastă sau că totul în jur se întâmplă împotriva lor.

Iar pentru că primăvara își intră rapid în drepturi, Ellie i-a încurajat să învețe să se iubească așa cum oricine iubește o zi frumoasă de primăvară. Și pentru că dragostea vine la pachet cu respectul, argumentul a venit de la sine: Învață să te respecți așa cum respecți persoana care te-a format, fie părinte, profesor, prieten sau idol. Învață să te accepți așa cum accepți faptul că plouă afară și nu ai ce face decât să te bucuri de stropii reci. Învață să te uiți în oglindă și să îți placă de persoana care se uită înapoi la tine. În definitiv, cu ea vei marșa până la ultima ta suflare în această existență”, a mai scris Ellie.

Fiind exemplu propriu, Ellie a mai precizat că, odată ce vei face toate lucrurile acestea, viața ta va arăta cu totul diferit! „Iubirea îți va arăta viața într-o altă culoare, cu alte parfumuri și texturi, iar ce ți se pare acum șters și fără aromă, iubirea va transforma totul într-o explozie de emoții!”, promite artista.

Și cu aceste gânduri bune și un vibe pozitiv buzoianca a plecat alături de familia sa într-o minivacanță în Barcelona, unde și-a încărcat bateriile vizitând locațiile pline de istorie și atracțiile turistice spaniole.

Articole similare