Monden

FOTO / Dodo, și nuntă și botez!

Luna trecută s-a încheiat fastuos pentru Doinița Ioniță, Dodo, așa cum o cunoaște o țară întreagă. Cântăreața și-a botezat fiul, pe micuțul Patrick, în aceeași zi în care a îmbrăcat și rochia de mireasă. Potrivit spynews.ro, fosta concurentă de la X Factor a fost cât se poate de emoționată, însă alături i-a fost la orice pas noul ei iubit, pe care îl consideră cel mai bun tată pentru fiul ei. Botezul fiului lui Dodo și nunta ei au fost cât se poate de atent pregătite, buzoianca având grijă ca locuința, și în special curtea lor, să fie special amenajată în tonuri de albastru și alb.

Doinița Ioniță a avut grijă și să strălucească la botezul fiului ei. Bruneta a fost îmbrăcată numai în perle, pietre, cristale și paiete, inclusiv un accesoriu din același ton, pe cap. Dimineață a purtat o rochie lungă, de culoare nude, cu un decolteu adânc. La petrecere – unde atmosfera a fost întreținută de către Demer și Naba Salem – Dodo a ales să poarte o rochie albă, stil sacou.

Tot potrivit spynews.ro, chiar înainte de botez bruneta a fost nevoită să îi schimbe fiului ei nașii. Așadar, artista a renunțat la ideea de a-l avea naș pe Cocoș de la Călărași și pe soția acestuia și a ales un alt cuplu. „Sinceră să fiu, mi-am dorit și niște nași care cu adevărat să se implice, la modul să se ocupe de Patrick Andrei, să întrebe, să ne viziteze și așa mai departe. Nu zic că nu s-a întâmplat chestia asta. Sunt conștientă că domnul Cocoș este super ocupat, dar s-a rupt legătura dintr-o dată”, a declarat bruneta și la Antena Stars. Dodo a mai adăugat că a vrut pentru băiatul ei o pereche de părinți spirituali care să se intereseze de fiul ei cât se poate de des, să aibă o relație foarte apropiată, spunând că nu are o problemă personală cu marele manelist.

În completare, Doinița Ioniță a mărturisit că este norocoasă să îl aibă lângă ea pe iubitul ei, care o ajută din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. „Au fost foarte multe cheltuieli, dar nu mi-am făcut și nu îmi fac griji pentru că iubitul meu este alături de noi. De fapt, el și-a dorit un asemenea botez. Sinceră să fiu, eu nu aveam atât de mulți bani ca să fac un botez atât de mare”, a mărturisit cu sinceritate Dodo.

Reamintim că Doinița Ioniță a adus pe lume primul copil pe 19 noiembrie 2021, a avut parte de naștere naturală care a durat doar două ore, iar Patrick Andrei a cântărit 3 kilograme și a primit nota 10.

 

 

Articole similare