Monden

FOTO | De ce a fost Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică

El este cunoscut drept un crai, din pricina aventurilor din viața sa, iar ea este noua lui parteneră pe platourile de filmare, așa că zvonurile au început să apară! Irina Fodor s-a simțit nevoită să vorbească recent despre relația cu Ștefan Bănică, alături de care prezintă show-ul „Dancing on ice – Vis în doi”, și a dat niște explicații cu privire la fotografiile care o arătau pe vedetă intrând în casa actorului, presa tabloidă acuzându-i de… infidelitate. Buzoianca a reacționat însă imediat ce a fost sugerată o posibilă relație între ea și îndrăgitul cântăreț, după ce au fost văzuți intrând la Ștefan acasă, la o întâlnire de „taină”.

Totul a pornit de la o întâlnire în scop profesional. Cei doi prezentatori de la Antena 1 au fost surprinși de paparazzi intrând acasă la actor. Acest lucru a dat naștere unor speculații potrivit cărora ar forma deja un cuplu. Irina Fodor s-a simțit nevoită să clarifice situația și a spus că întâlnirea a fost una strict profesională, pe parcursul căreia au fost discutate aspecte privind emisiunea „Dancing on ice”.

Potrivit cancan.ro, fosta prezentatoare de la „Chefi la Cuțite” a publicat și e-mail-ul în care s-au discutat detalii despre această întâlnire. „Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat niciun interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea. Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa inițială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic «spectaculos / scandalos» în așa-zisa lor «paparazzeală a anului». Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”, este mesajul Irinei Fodor de pe Instagram.

Articole similare