vineri, 16 aprilie 2021

FOTO | Bianca Purcărea, week-end de relaxare în natură de ziua soțului

Chiar și pauza cere… pauză! Cu alte cuvinte, chiar dacă stai degeaba și te odihnești ai nevoie să mai schimbi peisajul și tot ceea ce te înconjoară și să te relaxezi într-un mod diferit. Iar artiștii sunt cei care au de anul trecut o „pauză” prelungită de la evenimente și concerte, însă chiar și așa, odihniți fiind, tot simt nevoia să se relaxeze și… altfel.

Și Bianca Purcărea a simțit nevoia să se bucure de alte peisaje, așa că a încercat un week-end diferit, despre care artista a tot auzit vorbindu-se. „Am avut pauza aia de la cotidian de care au nevoie adulții, în care să ia o doză zdravănă de natură, în care se deschide geamul larg, oricât de frig ar fi, și te tot minunezi de cât de proaspăt e aerul. În care se laudă salteaua de la cazare și somnul profund de azi noapte, în care se exclama, când și când, admirativ, referitor la gustul roșiilor din farfurie, și, mai ales, în care se primeaste o porție dublă de familie”, a mai completat buzoianca.

„Pauza” de cotidian a venit chiar cu ocazia aniversării soțului Biancăi, fondatorul trupei Cobzality, Robert Magheti, care a împlinit 40 de ani pe 29 martie. Buzoianca i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj sincer și emoționant în același timp. „La mulți ani celui mai cool, mai determinat, mai bun, mai inspirat, mai amuzant, mai inspirant, mai talentat, mai muzical, mai drăgăstos, mai ritmic, mai atent, mai corect, mai generos, mai calm, mai șturlubatic, celui mai bun prieten, celui mai iubit dintre pământeni”, a scris Bianca. Artista este căsătorită cu Robert din 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...