Monden

FOTO / Amadeus încheie vara cu cinci concerte

Despre experiența unică din America, dar și despre încă alte patru reprezentații – în Constanța, Tuzla, Iași și București – au vorbit cu mândrie cele două buzoience din trupa Amadeus la emisiunea Lianei Stanciu, „În direct cu viața”, de pe TVR 2. Patricia Cimpoiașu și Andreea Runceanu au spus la unison cât de mândre au fost de românii din America, care le-au așteptat cu sufletul la gură pe scenă, pe 4 august, într-un loc unic, istoricul Meadow Brook Hall din Rochester, Michigan.

Iar în formula completă, de patru, împreună cu Bianca și Laura, ele au menționat în studioul Observator euforia fanilor din concertele cu care au fost întâmpinate apoi acasă, în România, Amadeus Electric Quartet cântând, pe final de vară, la City Mall Constanța (15 august),
Tuzla – Living Rock Festival 2022 (21 august) și la Iași, în Club Legend (25 august).

Ultimul spectacol cu care încheie vara frumoasele artiste va fi la Grădina Urbană în București, pe 1 septembrie. „Trupa Amadeus a spus cu multă emoție, pentru prima dată «Bună seară, America», în cadrul primului concert susţinut în Detroit. După ce am concertat în peste 40 de țări de pe patru continente, am cântat pentru prima dată în SUA și am avut emoții ca cla primul show al nostru, pentru că demult așteptăm această ocazie. Ne-am plimbat pe malul râului, am contemplat Canada de pe malul celălalt, am lenevit la soare, am mâncat hot-dog, înghețată, și ne-am făcut poze în lumina aurie de la apus”, le-au spus fanilor instrumentistele trupei.

Articole similare