miercuri, 02 decembrie 2020

Fostul consilier județean Doru Muzgoci, călcat de mascați

Marți, 13 octombrie, a fost o zi nefastă pentru fostul consilier județean Doru Muzgoci (ex-PDL, ex-PSD, ex-PRO România), care s-a trezit dis-de-dimineață cu mascații la poartă. Polițiștii buzoieni, însoțiți de un procuror, au percheziționat domiciliul lui Muzgoci, de unde au plecat cu tot ceea ce înseamnă tehnică IT și de comunicații, lăsându-i acestuia doar cartelele telefonice.

Perchezițiile de la domici­liului fostului politician au avut loc pentru soluționarea unui dosar penal în care acesta este cercetat pentru că ar fi înregistrat fără drept o discuție privată purtată de fostul viceprimar Florin Nicolae Constantinescu cu o terță persoană. Mai precis, persoana în cauză, în înțelegere cu Doru Muzgoci, l-ar fi vizitat pe Constantinescu, iar pe parcursul discuției, respectivul a fost sunat de fostul consilier județean și… a uitat să închidă telefonul. Astfel, discuția dintre cei doi a fost înregistrată de Muzgoci și a fost făcută publică, în diverse medii, de acesta din urmă.

Pe parcursul anchetei, complicele lui Muzgoci ar fi povestit pe larg modul în care “l-au lucrat” pe viceprimar, punând la dispoziția polițiștilor mesaje trimise de primul pe parcursul discuției, prin care i se cerea să prelungească convorbirea și i se dădeau indicații legate de ce subiecte să abordeze. Cert este că și această întâmplare a stat la baza deciziei, din luna august, a lui Florin Nicolae Constantinescu de a renunța la funcția de viceprimar și la cea de consilier local, dar și la calitatea de membru PSD. La alegerile din 27 septembrie, fostul viceprimar nehoian a candidat ca independent și a fost ales consilier local.

Pe de altă parte însă, pe rolul Judecătoriei Pătârlagele se află un dosar civil, avându-l ca reclamant pe Florin Nicolae Constantinescu și ca pârât pe Doru Muzgoci, proces prin care primul îi cere daune morale celui de-al doilea.

Ultima ispravă a lui Doru Muzgoci înainte de părăsi viața politică s-a înregistrat la jumătatea lunii august a acestui an, când acesta a plecat din PRO România în semn de protest față de semnarea protocolului electoral dintre această formațiune politică și Partidul Social Democrat, protocol care a condus la crearea alianței PSD-PRO Buzău, care a înscris candidați comuni în cursa pentru Consiliul Județean. Imediat după perfectarea alianței, Doru Muzgoci a părăsit cu mare tam-tam PRO România, afirmând că „va trage” după el întreaga organizație nehoiană, precum și mulți alți membri de pe Valea Buzăului. După ce s-a trezit că nu îl urmează nimeni, Muzgoci s-a apucat să facă ce știe el mai bine, respectiv să își înjure foștii colegi de partid, pe blog și pe paginile de socializare. Reacția acestora a fost una previzibilă: Muzgoci a fost blocat pe Facebook de majoritatea membrilor PRO România sătui de accese de furie ale fostului coleg. Faza următoare, previzibilă, de altfel, a fost că fostul lider politic nehoian s-a apucat să îi amenințe telefonic pe cei care au îndrăznit să „îi dea block” pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Cu ce se ocupa onor procurorii la Buzau cu cancanuri de doi lei cind s-a furat si se fura-n stil mare iaca cu ce ne aburesc tovarasii procurori,in timp ce hotii care devalizeaza bugete publice sunt nederanjati,interlopii care si fac afacerile cu politicienii mina-n mina a se vedea studiu de caz boscodeala a vindut un oras intreg si-n final se judeca la misto de vre-o 10 ani ,atunci unde-or fi fost tov procurori?Pe cine-o fi interesind gargarele politice ale lui murgoci ,care asa nebun cum e n-a vrut sa munceasca pt felix si neagu?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!