luni, 30 noiembrie 2020

Fostă vedetă Playboy, buzoianca Mădălina Urloiu a anunțat într-o manieră inedită că va deveni mamă

În toiul unei petreceri, au dat vestea cea mare! Este vorba despre fosta vedetă Playboy, buzoianca Mădălina Urloiu (Stile), care de ceva timp este stabilită în Statele Unite ale Americii, unde s-a căsătorit cu un medic estetician. Cei doi soți, care duc o viață de lux, și-au invitat recent prietenii la o petrecere și, la un moment dat, pe plasmele care erau în local au rulat imagini emoționante înregistrate în cadrul unui control pe care viitoarea mămică Mădălina Urloiu l-a făcut la medicul care îi supraveghează sarcina. Toată lumea a aplaudat cuplul pentru vestea cea mare! Stabilită în Las Vegas după ce a devenit soția doctorului Frank L. Stile, românca și-a dorit ca vestea să o dea în acest mod inedit, în cadrul unei petreceri. În poză apare momentul în care cei doi viitori părinți au anunțat că primul lor bebeluș este pe drum. Mă­dălina Urloiu a făcut marele anunț și pe rețelele de socializare unde a publicat o poză alb-negru, în care ea purta un body și o cămașă, din care i se vedea burtica. Printre vedetele de la noi care au felicitat-o pe soția milionarului american se numără și Roxana Vancea și fosta prezentatoare de la Antena Stars Raluca Dumitru.

„Felicitări, Mădălina! Sunt atât de fericită pentru tine!!!”, „Sarcină ușoară și naștere ușoară! Felicitări!”, „Sunt atât de fericită pentru tine și Frank Stile! Multe binecuvântări pentru noul tău ghem de bucurie”, „Wow! Mă bucur mult pentru fericirea ta! Să ai o sarcină ușoară!”, „Felicitări, să fiți sănătoși!”, sunt câteva dintre comentariile strânse de pos­tarea buzoiencei.

Din fata de Dorobanți, soția unui chirurg potent financiar

În trecut, buzoianca Mă­dălina Urloiu a fost asistentă în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, prezentată de Mihai Morar la Antena Stars. Ulterior, focoasa buzoiancă a prins cursa către titlul de playmate a revistei Playboy.

Imediat ce s-a mutat în Capitală, buzoianca și-a dorit cu ardoare să facă parte din „lumea bună”, devenind o „fată de Dorobanți”. Nu s-a mul­țumit cu atât și a ridicat ștacheta. S-a mutat în Las Vegas unde a făcut ce a făcut și a dat și acolo lovitura. Bruneta l-a întâlnit pe doctorul Frank Stile, un apreciat estetician la care apelează multe vedete de la Hollywood și care are conturile pline de bani.

Deși viața i s-a schimbat radical, principiile au rămas aceleași, drept urmare își dorea ca la brațul ei să fie un bărbat potent financiar. Astfel că în 2018, Mădălina și Frank își uneau destinele în mare secret, iar faptul că cei doi au dus relația la un alt nivel a fost dezvăluit chiar de brunetă atunci când și-a schimbat numele în doamna Stile.

După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere în Hawaii, iar Mădălina a început să înțeleagă foarte bine ce înseamnă viața bună, iar asta pentru că doctor Stile a scos din buzunar câteva mii de dolari, pentru a se relaxa alături de soția sa, doar câteva zile.

loading...
error: Content is protected !!