miercuri, 02 decembrie 2020

Cine sunt candidații PMP la alegerile parlamentare

Și reprezentanții organizației județene a Partidului Mișcarea Populară s-au prezentat, joi, la Biroul Electoral Județean pentru a depune dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 „Noi credem că avem cea mai bună garnitură de candidați, în primul rând pentru că toți suntem buzoieni get-beget, suntem, fiecare dintre noi, profesioniști în domeniile în care activăm, și cred că buzoienii ne vor acorda încrederea dumnealor”, a spus președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu.

Iată listele PMP pentru alegerile din 6 decembrie:

  • Camera Deputaților: Adrian Mocanu, Ioan Caton Mateeșescu, Cecilia Manolescu, Ovidiu Anghel, Claudiu Corcodel, Enache Tănase, Geta Mitoiu, Adelin Matei și Rica Rădulescu.
  • Senat: Dorin Bădulescu, Raul-Ioan Florescu, Mihaela Alexandru, Vasile Voicu și Nicu Năstase.

„Mișcarea Populară, surpriza plăcută a alegerilor locale din județul Buzău, vine în fața alegătorilor cu cea mai bună listă de candidați, singura garanție politică de dreapta, ale cărei principale scopuri asumate sunt reducerea numărului de parlamentari la 300, curățarea administrației publice de clientela politică, eliminarea pensiilor speciale ale politicienilor și dezvoltarea rapidă a infrastructurii țării”, se arată într-un comunicat de presă al PMP Buzău.

4 COMENTARII

  1. Care-i domeniul vostru de activitate in care sunteti profesionisti ? Incepem cu politicianul cap de lista mocanu !Scriu cu litera mica fiindca si el e mic (la caracter) ! A fost in politica de la 22 de ani ! Asta e profesia lui?! Despre ceilalti sa ne spuna seful lor care-i evalueaza „fara menajamente” !

  2. eu sper sa nu mai treaca de 5 % pmp la nivel national si sa va vad ,,profesionistilor” ppe unde va aciuiati,in tot cazul basescu va ajuta serios sa nu mai treceti pragul

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!