Economic

Foraje profesionale pentru adâncimi medii și mari pot fi executate de EcoDrill

Puțurile de apă de medie și mare adâncime au un proces mai dificil de extragere a lichidului. Dacă nu vrei un proces atât de complicat, poți solicita extragerea apei din puțuri de mică adâncime, însă acestea au un risc mai mare de contaminare a apei. Alege foraje profesionale pentru adâncimi medii și mari de la EcoDriil!

EcoDrill este o firmă cu experiență care se ocupă cu extragerea lichidului din puțuri de medie și mare adâncime. Riscul de a contamina apa la o adâncime mare este 0, impuritățile organice neavând posibilitatea de a intra în apă. În forajele de mare și medie adâncime se utilizează echipamente profesionale, iar execuția tine cont de un proces destul de complex.

Pentru forajele de apă se utilizează două sisteme diferite, ce variază în funcție de zona în care se realizează lucrarea, dar și în raport cu litologia solului. În România, solurile moi și medii sunt predominante, iar echipamentul folosit trebuie să fie unul specific acestora. EcoDrill se ocupă în totalitate de acest tip de sol, reușind cu ușurință să extragă apa până la construcție.

EcoDrill folosește echipamente de ultimă generație

Forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid este folosită de această firmă pentru a extrage apa din puțuri. Tehnica este folosită în țara noastră, deși este foarte complexă. Sistemul se utilizează cu precădere în solurile moi și medii, precum nisip, argilă sau pietriș.

Acesta este un sistem foarte util și eficient, deoarece majoritatea zonelor din România au această litologie a solului. Sistemul folosește un noroi bentonitic pentru stabilizarea găurii și pentru eliminarea completă a detrișului din foraj.

O altă metodă folosită de această firmă este forajul cu ciocan de fund. Această tehnică este utilă pentru solurile dure și semi-dure. Solurile de acest tip conțin marmură, rocă, granit sau calcar. Forajul cu ciocan de fund este o metodă complexă și pe tot parcursul procesului de foraj se va vedea litologia solului și adâncimea stratelor acvifere.

Multiple servicii pentru toți clienții

EcoDrill nu se oprește doar la forajele profesionale pentru adâncimi medii și mari. Apelând la această firmă poți beneficia de pompe de căldură, de buldoexcavatoare, de încălzire prin pardoseală, de sisteme de pompare și de panouri solare termice. Pentru un confort cât mai sporit în casa ta și pentru o funcționare eficientă și ecologică este indicat să apelezi la aceste servicii.

În funcție de ceea ce ai nevoie, firma te poate ajuta să alegi serviciul care ți se potrivește. Acestea nu sunt disponibile doar pentru case, ci și pentru întreprinderi sau alte construcții. Spre exemplu, se poate aduce apa la un garaj sau la un depozit. Dacă vrei să beneficiezi de unele dintre cele mai bune tehnici de extragere a apei, solicită acest serviciu!

Pentru a avea parte de căldură în permanență și de un confort ridicat, încălzirea prin pardoseală și panourile solare par să fie soluția ideală. În vederea obținerii mai multor detalii, poți contacta firma la numărul de telefon afișat pe site, prin fax sau la e-mailul [email protected].

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker