Monden

Florin Ristei, show la Buzău

Va concerta alături de band-ul său pe 20 aprilie, în pub-ul O’Brothers

Luna trecută, Florin Ristei a oferit unul dintre cele mai magnetice show-uri jucate pe scena Sălii Palatului din Capitală! Era începutul turneului „One”, o mega-producție extrem de bine pusă la punct, atent gândită până la cel mai mic detaliu, iar energia și performanța vocală a lui Ristei l-au transformat într-unul dintre artiștii „must-see”. Cu o parte din experiența multi-senzorială,  Ristei va colinda toată țara și se va opri și la noi, luna aceasta, mai exact pe 20 aprilie, la ora 21.00, în pub-ul O’Brothers.

Din setlist-ul spectacolului cu care va sosi la Buzău vor face parte titluri românești și internaționale, o parte cover-uri și o parte piese originale ale lui Florin Ristei. Printre titlurile cunoscute ale artistului se va număra „Înainte”, „The One That I Want”, din musicalul Grease, „Just The Way”, „Undeva pe seară” și multe altele.

Ce se distinge cel mai mult la concertele lui Ristei este energia sa debordantă și molipsitoare. Personalitatea artistului Florin Ristei pe scenă și carisma lui îl fac impresionant și îți captează atenția ca un magnet.

Florin Ristei promite să transforme, cu show-ul „One”, o seară obișnuită într-o aventură plină de energie și magie, o experiență care trezește simțurile și colorează fiecare moment. „One” se vrea a fi povestea celui care vede frumusețea nevăzută și o aduce în ochii tuturor, pentru ca toți să ne bucurăm de acest dar! „Pentru prima dată vei avea parte de o experiență care îți va da simțurile peste cap. Nu este despre mine, ci despre voi toți!”, promite artistul.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker