duminică, 17 ianuarie 2021

Flick, înlocuit de un buzoian la Radio Zu?

În urmă cu câteva zile s-a aflat că Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, rupând și prietenia cu Popescu, cel care i-a fost și coleg mulți ani la rând. Se pare chiar că acesta a fost deja înlocuit, iar noul ­animator urmează să înceapă treaba cât mai curând. Potri­vit celor de la cancan.ro, buzoianul Vlad Drăgulin ar fi cel care îi va lua locul lui Flick.

Plecarea „Domnului Ri­mă” a fost pusă pe seama Denisei Hodișan, existând zvonuri cum că aceasta nu a vrut că soțul ei să mai lip­sească de acasă. Din această cauză, Flick și-a dat demisia și a început o ceartă în toată regula cu Popescu, potrivit sursei menționate anterior.

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Acesta a jucat alături de Mihai Bendeac atât pe scena teatrelor, cât și în mai multe seriale televizate. Pe parcursul unui interviu acordat celor de la autotes­t­magazin.ro, Drăgulin a vorbit despre momentul în care a făcut cunoștință cu lumea actoriei. „În clasa a XI-a a ve­nit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică <I.L. Caragiale>. Își propu­sese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună (la selecție, n.r.). Surpriză, din 90 de cursanți, eu am fost unul dintre cei păstrați. După doar câteva repetiții, profesorul Naum le-a spus părinților mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în București. <O să devină un mare actor, aveți aur în casă>, tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezători. ­Res­pingeam ideea de teatru pentru că o asociam cu lipsa de bani. În clasa a XII-a am început pregătirea pentru Facultatea de Drept, trebuia să învăț pe rupte Economie și Gramatică. M-am pregătit cu cei mai buni profesori, apoi am învățat cu tata, care este economist. Din păcate, am picat admiterea. Dacă mai răspundeam la cinci întrebări, luam examenul, la taxă”, a spus prietenul lui Bendeac pentru sursa menționată. Momentan, buzoianul este implicat și în proiectul media intitulat „Îs geană pi tini”, producție realizată exclusiv online pentru a1.ro și Antena Play, alături de Speak, proiect care a debutat anul trecut, de Sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!