sâmbătă, 15 august 2020

Fina familiei Mocanu, îndepărtată de la șefia CJAS după nici 40 de zile

Gruparea din jurul ­depu­tatului trasiest Adrian Mocanu a primit, marți, o lovitură grea. După 39 de zile în fruntea Casei Județene de Asigurări de Sănătate, fina de cununie a fostului senator Victor Mocanu, Dana Apostu, a fost trimisă înapoi la biroul său de jurist în cadrul CJAS; practic, atât le-a trebuit responsabililor din Casa Națională de Asigurări de Sănătate să se prindă că numirea acesteia fusese făcută cu o flagrantă încălcare a prevederilor legale în vigoare, acesta neînde­­pli­nind condiția de vechime într-o funcție de conducere.

Noul președinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate este, începând de marți, economistul Paula Grigore, despre care angajații instituției spun că este un profesionist desăvârșit. De altfel, aceasta lucrează la CJAS Buzău încă de la ­înfiin­țarea instituției, în care a deținut atât funcția de șef de serviciu cât și pe cea de președinte-director timp de peste doi ani, înainte ca la conducere să fie instalat juristul Raluca Alexandru.

1 COMENTARIU

  1. A fost comisie de concurs? Ati gasit vinovatii. Daca a fost numita ati gasit vinovatul. De ce mai este in functie? Ce mai cauta? Sa incerce sa fraudeze din nou? Probabil data viitoare va reusi. Autoritatile sunt vinovate ca accepta astfel de fraudari. La politie inchide la 4 si la 49 iese la pensie. Eu cred ca si pe Dimian daca il scuturati putin va cadea si el.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!