Sănătate

Farmaciile Help Net, punct de prim-ajutor în caz de caniculă

Toate farmaciile Help Net din țară sunt, și în această vară, puncte de prim-ajutor în caz de caniculă. Cele peste 400 de unități din rețeaua națională sunt pregătite să acorde sprijin populației, în zilele cu temperaturi foarte ridicate. De asemenea, personalul din farmacii poate acorda, la nevoie, primul ajutor.

Astfel, orice persoană aflată pe stradă și afectată de caniculă poate intra într-una dintre farmaciile Help Net pentru a cere asistență. Farmaciștii o vor consilia și îi pot oferi lichide și, dacă situația o impune, o pastilă de calciu sau săruri de rehidratare. De asemenea, personalul Help Net poate măsura tensiunea în majoritatea unităților, iar pentru cazurile grave care necesită intervenție de specialitate va fi apelat numărul de urgență 112. Serviciile sunt puse la dispoziție de lanțul de farmacii Help Net pe perioada întregii veri, în întreaga țară.

În județul Buzău funcționează două farmacii Help Net, ambele în municipiul Râmnicu Sărat.

Înființată în 1998, compania Help Net Farma operează unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România. Farmaciile Help Net se află în Top 3 lanțuri farmaceutice, cu peste 400 de unități deschise la nivel național, care oferă servicii de calitate înaltă pentru pacienți.

Farmexim și Help Net își concentrează activitatea asupra oamenilor, cu scopul de a contribui la o viață mai sănătoasă și un viitor mai bun. Din 2018, Farmexim și Help Net fac parte din concernul german Phoenix Group, lider european în servicii integrate de sănătate.

Phoenix Group, cu sediul la Mannheim, în Germania, este un furnizor de servicii de sănătate, lider în Europa. Cu o prezență activă în 26 de țări și o acoperire geografică unică în întreaga Europă, concernul german contribuie esențial la serviciile integrate de sănătate, cu peste 40.000 de angajați.

Articole similare