sâmbătă, 19 septembrie 2020

Exclusiv / I-a venit numirea!

Ministerul Educației a trimis astăzi pe adresa Inspectoratului Școlar Județean faxul cu numirea Florinei Stoian în conducerea instituției. Așa cum OPINIA a anunțat încă de luni seară, organigrama IȘJ a fost suplimentată cu încă o funcție de inspectorul general adjunct special pentru a-i face loc Florinei Stoian.

Aceasta va face echipă cu celelalte două adjuncte, Nela Wamsiedel și Daniela Palcău (susținute de PSD), și cu inspectorul general Ionel Meiroșu (PNL).

Întoarcerea Florinei Stoian în echipa de la conducere a IȘJ vine, spun aceleași surse politice, în urma negocierilor purtate de președintele PMP Buzău, Adrian Mocanu, cu reprezentanții Guvernului.

3 COMENTARII

  1. Mare rusine! Pentru materiale în școli nu sunt bani, în schimb pentru sinecuri plătite gras se găsesc. Această doamnă nu are niciun pic de rușine. S-a afirmat ca inspector general doar la capitolul scandal. Este o ilustră habarnistă, Am crezut cu tărie în promisiunea actualilor guvernanți în ceea ce privește reducerea birocrației, înlăturarea cheltuielilor de personal la sânge. Aș poveste! Această doamnă nu are nicio atribuție, sarcină.
    Sindicatele ce zic? Domnule Dobre se aude? Rușine, mare rușine!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!