miercuri, 15 iulie 2020

EXCLUSIV/ Florina Stoian, eliberată din funcție de ministrul Educației. Vezi cine i-a luat locul

Ministrul Educației, Monica Anisie a trimis miercuri, 27 mai, pe adresa Inspectoratului Școlar Județean Buzău, ordinul de eliberare din funcție a inspectorului general Florina Stoian. Astăzi, ministrul a numit la conducerea IȘJ Buzău pe Ionel Meiroșu.

Florina Stoian a ocupat funcția în urma unui concurs susținut în luna mai 2016, pe vremea când aceasta era membră PNL. Pentru că luna aceasta mandatul de patru ani al Florinei Stoian a expirat, iar „culoarea sa politică” între timp s-a schimbat, nu este de mirare că ministrul a decis să nu mai prelungească șederea acesteia în fotoliul de inspector general. Stoian a mai fost demisă din funcție în timpul guvernării PSD, în 2017, perioadă în care a încercat să devină membră PSD pentru a-l îmbuna pe fostul ministru Liviu Pop.

Ionel Meirosu

Până la urmă și-a păstrat funcția în ciuda opoziție ministrului Educației, grație unei hotărâri judecătorești. Totuși, în 2018, Florina Stoian a schimbat din nou partidul, urmându-l pe Adrian Mocanu în ALDE.

Noul șef al Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Ionel Meiroșu, liberal cu state vechi, este directorul Școlii „Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sărat. Acesta a fost inspector general adjunct al IȘJ Buzău până în 2009, când a fost demis odată cu venirea la guvernare a PDL.

6 COMENTARII

  1. Si asa nu stia ce se intampla in inspectorat. Directorii de scoli si licee fac tot felul de porcarii si ISJ nu clipea in front. Ba mai mult cred ca erau partasi la asa ceva. Ala a furat 200 de teze acasa si este bine merci in functie profesor in continuare. Si a luat si gradatie de merit. A inventat ISJ noua gradatie. Cele mai multe teze furate la bacalaureat. A mai luat cineva atatea teze acasa? Ce a facut ISJ? Pai s-a facut ca ploua, ca nu stie. Cea mai mare porcarie la ISJ si trebuiesc anuntate organele de ancheta, este data de gradatiile de merit. Credeti ca doamna nu stia cum se dau? Cu diplome false, cu fel de fel de hartii facute la imprimanta. Nu s-au depus in anii astia reclamatii? Pai toti sunt mana in mana. Personal nu as desfiinta institutia dar as da 80 la suta afara. AFARA din INVATAMANT.

  2. Cucuveaua Neagra . Numirile se fac prin concurs. Stoian a dat concurs nu ? Aici este o numire abuziva si impotriva legii marca PNL. Ne meritam soarta.

    • concurs de-nprejurari?ma lasi cu vrajeala asta cu concursul,intraba-l pe preda ce concurs?

  3. NICI n-avea ce sa caute florina in vre-o fctie,hai sa fim seriosi,a papat banii inutil,de alfel nici nu prea-si are rostul
    inspectoratele lu’ peste se poate si fara…liceele sa-si dovedeasca valoare numai asa va creste valoarea unei scoli si automat competitia

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!