Economic

Evenimente și festivaluri de vară în Costinești

Costinești este cunoscută pentru atmosfera sa vibrantă și tinerească, fiind una dintre cele mai apreciate stațiuni de pe litoralul românesc. De la debutul său în 1949, marcând prima tabără pentru pionieri, a devenit un loc iubit de turiști. Fiind o destinație care oferă o varietate nelimitată de activități distractive și de relaxare, Costineștiul este alegerea perfectă pentru tinerii pasionați de aventură și în căutare de experiențe memorabile.

Cu peste 150.000 locuri disponibile, ai diverse opțiuni de cazare în Costinești, de la hoteluri și vile la bungalow-uri și campinguri. În timp ce plaja și marea sunt principalul magnet al stațiunii, te poți distra în multe alte feluri în Stațiunea Tineretului.

Ce faci în Costinești?

Îți place să dansezi? Viața de noapte este foarte intensă aici, așa că ai de ales între mai multe cluburi și discoteci precum Ring, White Horse sau Max Beach.

Vrei să încerci activități pline de adrenalină? La Costinești poți vizita fascinanta lume a căluților de mare și scoicilor alături de scafandri profesioniști. Poți face scuba diving la epava Evanghelia sau scufundări speologice la Peștera Rapanelor.

Uneori, după o zi de plajă, se potrivește foarte bine un spectacol în aer liber. Teatrul de Vară din Costinești găzduiește în sezonul estival o varietate de spectacole, de la concerte și show-uri de divertisment până la filme și manifestări culturale și artistice. Este locul perfect pentru a-ți încheia ziua într-un mod relaxant și distractiv.

Dar ce este Costineștiul fără festivalurile sale pline de energie și bucurie? În perioada verii, Costineștiul devine gazda unor evenimente cu adevărat memorabile pentru turiști de toate vârstele. Și pentru că în Costinești găsești printre cele mai mici tarife la cazări în România, îți poți planifica vacanța fără griji, bucurându-te de tot ce are stațiunea de oferit în perioada festivalurilor.

Hustle Festival 2024

Hustle Festival 2024 este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Are loc în perioada 26-28 aprilie, primul weekend din vacanța de primăvară, și promite să captiveze plaja din Costinești cu energia specifică eveimentelor Hustle.

May, Be Rock 2024

Pentru cei cu suflet de rocker, Costineștiul pregătește în același weekend (26-28 aprilie) festivalul May, Be Rock 2024, la WhiteHorse. Aveți ocazia să ascultați live dulcele grai moldovenesc al celor de la Alternosfera, dar și să (re)vedeți una dintre cele mai de succes trupe de metal românești, Bucovina. Și vocea inconfundabilă a Coiotului de la Trooper va răsuna pe scena festivalului, garantând o atmosferă încărcată de energie și emoție.

Beach, Please! 2024

Între 11 și 13 iulie 2024, festivalul Beach, Please! 2024 promite să aducă distracția la un nivel cu totul nou. Vor veni pe plaja din Costinești unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală internațională: Wiz Khalifa, Yeat, Ice Spice, Don Toliver, Nle Choppa, Trippie Redd, Rick Ross, 6IX9ine, Lil Pump, City Morgue. Cu un astfel de lineup, festivalul va fi un adevărat festin pentru iubitorii de muzică și distracție.

Out of Doors Costinești Fest 2024

Găzduit de „ultimul bastion al rockerilor de pe litoral”, discoteca White Horse din Costinești, a zecea ediție a festivalului Out of Doors va avea loc între 2 și 4 august. Cu Timothée Chalamet ca invitat de onoare și imagine a festivalului, rockerii vor avea ocazia să asculte trupe de top și să celebreze spiritul și rezistența acestui gen muzical.

Indiferent de preferințele tale, Costineștiul are ceva special pentru fiecare. Fie că te bucuri de plajă și soare sau de atmosfera incendiară a festivalurilor, această stațiune îți promite o vacanță de neuitat.

Pregătește-te, așadar, să te alături valului de distracție și aventură din Costinești și să faci din vara lui ‘24 cele mai bune zile din viața ta!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker