Economic

eMAG aduce primul showroom în Buzău

eMAG inaugurează pri­mul showroom în Buzău, în incinta Shopping City, unde clienţii vor beneficia de consultanţă dedicată pentru cumpărături, oferită de specialiştii eMAG. În acest spaţiu vor fi expuse 500 de produse din categoriile electronice mari şi mici, laptopuri, tablete, telefoane şi accesorii sau pe­riferice.

Showroom-ul eMAG din Buzău se află la parterul mall-ului Shopping City şi are o suprafaţă totală de peste 220 de metri pătraţi. Acum buzoienilor le va fi mai uşor să achiziţioneze un produs, pentru că showroom-ul dispune de un spaţiu de depozitare, iar livrarea va putea fi făcută către buzoieni foarte rapid. Mai mult, buzoienii vor putea să vină şi să îşi ridice de aici produsele comandate online.

„Ne bucurăm să fim şi mai aproape de clienţii noştri din Buzău, pe care îi invităm la o experienţă nouă de shopping. Buzoienii vor descoperi o varietate mare de produse, pe care le vor putea testa direct în showroom, astfel că vor putea să ia cea mai potri­vită decizie, ajutaţi şi de consultanţii noştri mereu pre­gătiţi cu sfaturi şi recomandări. În plus, îi aştep­tăm cu o mulţime de surprize în primele zile de la inaugurare”, a declarat Dan Palage, director retail eMAG.

În egală măsură, cei care vor face cumpărături în showroom au la dispoziţie şi serviciul eCredit, prin intermediul căruia pot achiziţiona, pe loc, produsele pe care şi le doresc. Finanţarea poate fi obţinu­tă repede, printr-un procedeu simplu şi poate avea o perioadă de creditare de până la cinci ani. În perioada 23-27 septembrie, buzoienii vor beneficia de 20 la sută reducere la produsele achiziţio­nate din showroom. Redu­cerea se aplică la electrocasnicele mari şi mici, laptopuri, telefoane, dar şi accesorii de telefoane.

Showroom-ul a primit certificatul DEKRA Trusted Facility, care atestă faptul că în interiorul magazinului sunt respectate toate normele de sănătate şi securitate, menite să ofere o experienţă de cumpărături în siguranţă.

Prin noul spaţiu, eMAG ajunge la o reţea de 29 de showroom-uri în România, Bulgaria şi Ungaria.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al comerţului electronic din România şi a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria şi Ungaria. De 20 de ani, compania investeşte constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienţii să economisească timp şi bani.

Cu o gamă de produse în continuă creştere atât prin oferta proprie, cât şi prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta şi comanda orice, de oriunde. Clienţii beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox şi livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clienţii beneficiază de livrare gratuită şi rapidă, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanţare în rate prin eCredit şi aplicaţia de mobil.

Articole similare