Monden

Ellie White știe să se răsfețe prin… masaj

Promovează tot ceea ce este sănătos în materie de mișcare și alimentație, iar acum Ellie White și-a completat ,,gama publicitară” cu un produs de relaxare, menit să completeze rutina săptămânală a unei familii, oferind confort și recupe­rare rapidă.

De curând, buzoianca a fost propusă să fie imaginea unui brand de scaune de masaj de lux, după ce vedeta a încercat pe propria-i piele senzația acestui accesoriu exclusivist. “Achiziția modelului de fotoliu mi-a readus relaxarea de care aveam nevoie în fiecare zi. În viața de artistă și de mamă activă, de soție și de femeie, am zi de zi taskuri, dar știu să le fac față cu succes. Unul dintre secretele mele? Un fotoliu de masaj pe care îl dețin acasă, un răsfăț absolut și ceva timp pentru mine”, a sunat mesajul publicitar lansat de cântăreață.

Mai mult, Ellie precizează că scaunul rezolvă problema principală a omului modern: lipsa de timp, inclusiv pentru spa sau pentru un tehnician maseur, la un salon sau la domiciliu. ,,Dacă acasă ne creăm acel mediu perfect, unde ne simțim bine, unde ne adu­năm energia și starea de bine, unde ne regăsim din toate punctele de vedere, atunci de ce nu acasă să fie locul perfect unde să avem parte de un masaj ca la carte? Acesta este principiul ce a pus în practică această idee îndrăzneață, de a aduce publicului larg opțiunea de acces la masaje profesionale, într-un fotoliu profesional, dar ușor de utilizat acasă”, a mai detaliat ar­tista. În plus, acest accesoriu scanează corpul și abia apoi inițiază programele setate. Adică acționează în etape de pregătire, bine puse la punct, pentru a oferi precizie  și include și tehnici de masaj thailandez.

Din toată marca Divi­na White Gloos, Ellie re­pre­zintă doar gama exclusivistă Relaxury. Așadar, dacă vreți relaxare, confort și stare de bine, vedeta buzoiană vă recomandă să încercați noul scaun de masaj, poate chiar în timp ce îi ascultați ultima piesă, ,,Hoț de dragoste”, care a acumulat în doar o săptămână peste 334.000 de vizualizări.

Articole similare