Monden

Ellie White și-a lansat prima carte de spiritualitate

Ellie White s-a reprofilat pe timp de pandemie și spune că acum viața sa este mai bună ca niciodată: este o femeie fericită și un om împlinit pe toate planurile. Aceasta se datorează și primei sale cărți de spiritualitate, despre care a vorbit zilele trecute în cadrul emisiunii ,,Xtra Night Show”.

Așadar, buzoianca este, de câteva zile, și scriitoare. Alături de partenerul ei de viață, Ellie a povestit, pe canapeaua lui Capatos, ­des­pre ideile care i-au inspirat pe amândoi atunci când au pus cap la cap punctele forte ale acestei cărți.

Nu de puține ori, vedeta și iubitul ei au spus că sunt foarte pasionați de pietrele miraculoase cu care și-au umplut casa și care au adus în viețile lor numai schimbări bune. Însă, asta nu este tot, căci odată cu pasiunea aceasta a venit și dorința de cunoaștere mai în profunzime a părții ­spi­rituale a vieții. Astfel, nu de mult, Ellie White s-a apucat de scris, după multă ­cer­cetare prealabilă și iată că acum a scos la vânzare prima sa carte de spiritualitate, numită ,,Deschide ochii”.

Ellie White spune că, deși există multe asemenea cărți pe piață, lucrarea sa este doar primul pas spre lumea spirituală, mețio­nând că i-ar plăcea să fie un des­chizător de drumuri pentru cititorii ei. În plus, buzoianca scoate în evidență faptul că a inclus în carte cugetări care te fac să vezi viața așa cum este și, mai presus de toate, te fac să ­rea­lizezi cât ești de puternic, ce ai de oferit, dar și ce vrei de la viață, în schimbul unei sincerități complete pe care trebuie să o ai tu cu tine. ,,E pe zona (n.r., cartea) spirituală, ezoterică și (conține, n.r.) metode prin care să te descoperi pe tine. Este un fel de introducere a ceea ce este deja pe piață. Este menită să îi facă pe oameni curioși, să își dea seama că lucrurile nu sunt așa gri cum le vedem noi zi de zi și noi, ca și oameni, suntem foarte interesanți și puternici. E greu să vezi asta, trebuie să fii foarte sincer cu tine, să ajungi la cele mai urâte emoții pe care le-ai ascuns. Zona spirituală este ușor de accesat, trebuie să îți des­chizi al treilea ochi. Este o zonă foarte frumoasă, mi-ar plăcea să fiu deschizătoare de ochi, de drumuri. Este o zonă în care te regăsești foarte mult. Eu sunt abia la început, dar am citit mult în ultimul an și mi-au deschis ochii și mai mult. Zona spi­rituală m-a făcut să vreau să învăț fizică cuantică, totul are legătură cu zona ezoterică, spirituală”, a spus Ellie White, care a vorbit și o afacere cu uleiuri esen­țiale, pe care are de gând să o pună în curând în practică.

,,Ne naștem cu o sete de cunoaștere care nu poate fi satisfăcută niciodată, oricât de mult am citi oricât de multe am afla și orice des­coperire miraculoasă am face. Trecem prin viață cu un gol care nu poate fi umplut de nicio știință, de nicio persoană, de niciun moment. E acolo mereu, adânc înfipt în subconștientul nostru, ca un schelet cu ochi goi și întrebători. încercăm să umplem golul cu diferite experiențe, fie mai bune, fie mai puțin bune, însă sentimentul de goliciune și singurătate este mereu acolo, neclintit. Țipă ceva, însă mintea noastră conștientă nu este în stare să-l audă, iar ego-ul este speriat de ce ar putea fi în strigătul acela, așa că ne distrage mereu atenția cu ceva de la el. Prin urmare, stă cuminte acolo în colțul lui, neclintit, până când îl vom auzi cu adevărat. Până când ochii ni se deschid și vedem clar ceea ce era chiar în fața noastră, chiar în mijlocul ființei noastre”, așa sună teaser-ul cărții pe care Ellie a scris-o inclusiv pentru cei care au cunoscut-o până acum doar prin muzica ei și pe care îi așteaptă să împărtășească primele impresii despre carte.

Articole similare