Monden

Ellie White, plăcut surprinsă de filmul românesc „Dog poop girl”

Între munca din studio și pregătirile pentru evenimentele private, buzoianca Ellie White își umple timpul și cu ieșirile la cinematograf, iar recent s-a distrat copios la premiera fimului românesc „Dog poop girl”. Artista a detaliat pe blogul său informațiile regăsite în film și momentele pe care le-a savurat din producția care a avut proiecția la Cineplexx Băneasa; ea a recunoscut că nu a știut clar la ce să se aștepte când a primit invitația de a fi prezentă la premieră, așa că a intrat în sala de cinema fără iluzii prea mari.

„Proiecția a fost în sala mică, care era însă plină de lume. Mi-am luat locul și am așteptat să înceapă filmul. Înainte de începerea proiecției, regizorul Andrei Huțuleac ne-a făcut o scurtă introducere a filmului și apoi s-a făcut liniște în sală. Nu pentru mult timp însă, pentru că filmul, în tragedia cotidiană reală de altfel, este o tragico-comedie la care nu te poți abține să nu râzi, fiind inspirat dintr-o poveste reală în care sunt expuse pericolele fake-news-ului pe internet și viteza cu care sunt viralizate aceste știri”, a detaliat cântăreața pe blogul său.

Fiind și ea uneori eroul principal al unor fake-news și confruntându-se, ca vedetă, cu fani nemulțumiți, indiscreți ori care comentează declarații rupte din context, Ellie a subliniat că filmul are situații foarte aproape de realitate; de aceea, nu ai cum să nu te enervezi în anumite circumstanțe expuse în film, explicabile mult mai bine în viața de zi cu zi. „Tocmai din cauză că sunt fapte care se întâmplă cu adevărat, te mai enervezi, nu ai cum altfel din cauza acestor fake-news-uri, însă, cum românul este vestit pentru faptul că face haz de necaz, totul trece printr-o notă comică care te face să stai efectiv cu ochii lipiți de ecran. Mă bucur că am mers la film fără nici o așteptare, pentru că am fost efectiv foarte plăcut surprinsă de tot! (…) Așa că, dacă vreți și voi să vă delectați cu o comedie (tragică) pur românească, vă recomand să vizionați filmul «Dog poop girl»”, a conchis Ellie White.

În regia lui Andrei Huțuleac, și avându-i în rolurile principale pe Andreea Gramoșteanu și pe Tudor Istodor, filmul #dogpoopgirl vă va face să vă îndrăgostiți, sau să vă reîndrăgostiți, de filmele românești. „Felicitări tuturor actorilor și tutu-
ror celor implicați în producerea și promovarea acestui film. Multumesc Rogalski Damaskin pentru invitație! A fost o seară senzațională! Felicitări regizorului Andrei Huțuleac, și mulțumim că ne redai încrederea în calitatea cinematografică a României!”,
a mai spus Ellie.

Articole similare