Monden

Ellie White își compune piese în studioul propriu

Cântă, scrie și… compune! Pandemia ,,i-a creat” buzoiencei Ellie White  confortul necesar de a deveni multifuncțională, motiv pentru care aceasta nu se oprește din proiecte noi, pe diferite planuri. ,,Prin muzică poți să exprimi anumite lucruri, printr-o carte poți să exprimi mai multe lucruri, altele decât le-ai pune în orice fel de versuri. Ambele merg mână în mână și este foarte ușor de făcut treaba asta dacă îți place și vrei. Nu se exclud una pe cealaltă”, a declarat artista pentru evz.ro. Mu­zica rămâne, însă, pe primul plan, mai ales acum, când și-a deschis propriul studio de producție și nu mai este nevoită să apeleze la diverși producători muzicali. „Com­pun în continuare și piese. Mi-am deschis de curând și studioul în care o să producem cât mai multe piese, mai ales că, până acum, mergeam în stânga-dreapta pe la diferiți producători, iar acum avem propriul studio”, a completat cu mândrie, artista.

Lansată recent în ­me­diul virtual, cartea ,,Des­chide ochii” a fost scrisă în două săptămâni și totul a fost pe repede-înainte, semn că trebuia să se întâmple această realizare. „I-am anunțat pe copii că am treabă și să nu intre peste mine. Au fost super drăguți, super înțelegători. Am mai avut noroc și de câteva zile când i-am tri­mis la bunici. Stăteam până pe la vreo 2-3 noaptea și scriam, dar a fost OK”, a mai specificat Ellie.

Persoana care a avut pentru prima oară acces la scrierile artistei a fost chiar soțul ei, Doru, care, în ciuda faptului că este extrem de critic, de această dată nu a avut nimic de comentat. „Lui Doru i-am dat să citească la fiecare capitol și era fascinat. La un moment dat mi-a zis că vrea să o citească pe toată când o termin. El de obicei este critic și îmi spune când i se pare ceva, acum nu i s-a părut nimic de criticat. A zis că îi place tare mult faptul că am abordat subiectul ăsta. Inclusiv cei de la editură au fost super încântați de subiect. Mi-au zis, la un moment dat, că ei nu sunt foarte familiarizați cu subiectul, dar datorită cărții mele s-au apucat să citească alte cărți să vadă dacă e chiar așa cum am scris eu în cartea mea”, a detaliat buzoianca pentru evz.ro.

„Sunt lucruri pe care le-am făcut împreună, pe care le-am descoperit împreună. Noi, lucrând amândoi atâția ani, evident că facem și foarte multe lucruri împreună. Subiectele pe care le-am scris în carte sunt lucruri pe care le-am trăit noi doi. Cumva ne-am regăsit. Nu te gândi acum că este vreo Enciclopedie, este o carte ale cărei subiecte le puteți găsi în oricare alte cărți. Inclusiv eu îndrum lumea să nu se limiteze la ce scriu eu, ci să caute mai departe informații ce vin în adăugare”, a încheiat interviul Ellie White pentru evz.ro.

Articole similare