Actualitate

Care este școala din Buzău cu cei mai mulți profesori vaccinați

Vaccinare de 100% a dascălilor aflați la conducerea învățământului buzoian

Pe site-urile unităților de învățământ buzoiene și pe cel al Inspectoratului Școlar Județean au fost publicate recent datele cu privire la stadiul de vaccinare al cadrelor didactice. Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, rata generală de vaccinare a angajaților din aparatul propriu al instituției este 85% din totalul celor 40 angajați. Raportat la personalul care deține funcții de conducere, ponderea celor vaccinați este de 100%.

La nivelul unităților de învățământ buzoiene, rata de vaccinare cea mai mare în rândul personalului angajat  este la Colegiul Național ”B.P.Hasdeu”, respectiv de 82,29 % din totalul celor 96 angajați. Ca și în situația Inspectoratului Școlar Județean Buzău, și la Colegiul Național ”B.P.Hasdeu”, ponderea celor vaccinați în rândul personalului care deține funcții de conducere este de 100%.  Raportat la numărul cadrelor didactice cu funcție de bază, procentul  este de 87,09%, în timp ce dacă se face raportarea la numărul cadrelor didactice auxiliare, procentul este de 76,92%. Raportat la numărul personalului nedidactic, procentul de persoane vaccinate la C.N. „B.P Hasdeu” este de 71,42 %.

Ponderea de 100%  persoane vaccinate în rândul personalului cu funcții de conducere se menține și la Colegiul Economic, Colegiul Național „M. Eminescu”, Liceul „Al. Marghiloman și lamulte alte instituții de învățământ buzoiene. În rândul celorlalte categorii de cadre didactice de la Colegiul Economic procentul variază de la 60 la 71,7%, cu excepția personalului nedidactic unde procentul este de 16%. La Colegiul Național „M. Eminescu” procentul de vaccinare este de 51% din totalul celor 100 de angajați. La Liceul „Al. Marghiloman, cadrele didactice s-au vaccinat în procent de 69% din totalul de 61 angajați.

La Școala nr. 11, cu  numărul cel mai mare de cadre didactice, potrivit datelor centralizate  la data de 1 noiembrie, rata generală de vaccinare a angajaților din instituție era de 78,03%, reprezentând 103 din totalul celor 132 angajați.

Raportat la personalul care deține funcții de conducere, ponderea celor vaccinați este și la Școala nr. 11 tot  100%.

Articole similare