joi, 22 octombrie 2020

Elevii din două clase ale Colegiului Pedagogic vor face cursuri la Muzeu

Două clase de la Colegiului Național Pedagogic ,,Spiru Haret” Buzău au fost mutate în acest an școlar în sala de conferințe a clădirii în care funcționează Muzeul Județean, Centrul Județean de Cultură și Arte și Teatrul ,,George Ciprian” Buzău.

Consilierii județeni și-au dat acordul în acest sens în ședința ordinară de săptămâna trecută. În condițiile de pandemie cu SARS-COV 2, instituția de învățământ preuniversitar a solicitat Consiliului Județean Buzău un spațiu pentru a organiza procesul instructiv-educativ pentru două clase a III-a. În acest fel se pot organiza clasele în sistem de învățământ fizic în condițiile în care suprafața construită a unității de învățământ, cu aplicarea normelor de protecție și distanțare între elevi, precum și între elevi-profesori, căi de acces și circuite distincte, nu este suficient de generoasă. Astfel, 67 elevi vor învăța în program de două schimburi.

Pentru că în această perioadă de pandemie multe activități culturale sunt suspendate sau reduse din punct de vedere al publicului participant, instituțiile de cultură nu vor fi afectate.

Darea în folosință a sălii de conferințe către Colegiul Națio­nal Pedagogic ,,Spiru Haret” Buzău se face gratuit.

loading...
error: Content is protected !!