Monden

Dora Ungureanu va deveni mămică

O sarcina ușoară, cu activități muzicale în continuare! Așa au decurs primele luni de când Dora Ungureanu a aflat că va fi mămică, pentru că își dorește să cânte până în ultimul trimestru de sarcină, ca să aibă o fetiță energică și iubitoare de muzică. Anunțul a fost făcut după ce artista s-a asigurat că după primele trei luni bebelușul este perfect sănătos.

„Astăzi (21 august, n.r.) se împlinește un an de când ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu! Un an în care am învățat amândoi ce înseamnă să iubești, să apreciezi, să te simți protejat și fericit! Iar de câteva luni am învățat ce înseamnă să fii o familie în adevăratul sens, pentru că de acolo de SUS de la cei care m-au crescut și de la Doamne-Doamne, ni s-a trimis MINUNEA! Mulțumim!”, a scris frumoasa brunetă pe rețelele de socializare, exact la sărbătorirea primului an de la cununia religioasă cu Florin Ioniță.

Între timp, Dora a onorat invitațiile evenimentelor private la care a fost chemată, a participat și la concertul caritabil care a avut loc în Parcul Marghiloman pentru Alexandra, alături de alte vedete naționale și buzoiene, care și-au propus să strângă peste 90.000 de euro pentru finalizarea tratamentului de care era nevoie. Și printre acestea, a dat o fugă și la mare, unde și-a prezentat noua piesă „Așa sunt eu”, pe platourile de filmare de la Antena Stars, semn că sarcina nu o obosește deloc.

„Suntem nerăbdători, fericiți, împliniți și de multe ori îngrijorați pentru cum va decurge noua noastră viață, însă știm că foarte puțin timp ne mai desparte până la marea noastră întâlnire cu tine! Presimt că o să fie cea mai frumoasă călătorie în trei! Semnat: Mami și tati!”, și-a încheiat cântăreața postarea în care a anunțat că va deveni mămică.

Articole similare