duminică, 07 martie 2021

Dora Gaitanovici dă vocea unui nou cântecel pentru copii

• Artista buzoiană interpretează una dintre cele șase melodii care îi învață pe prichindei reguli de igienă personală

Debutul acestui an a însemnat pentru Universal Music România un proiect nou, dedicat celor mici, intitulat „Cântece pentru copii”. Albumul cuprinde prima serie de șase melodii pentru cei mici, prezentate pe parcursul a câteva săptămâni. Astfel, copiii, dar și părinții, au putut ­des­coperi cum să se spele corect pe dinți și pe mâini, cum să poarte masca sau cum să își pună un plasture pe rănile de la joacă, prin intermediul noilor melodii ­animate.

Început în apropiere de Sărbători, proiectul continuă și în 2021 cu melodia, „Budincă cu bule, Stop”, care beneficiază de interpretarea buzoiencei Dora Gaitanovici, una dintre cele mai talentate și versatile artiste a noii generații. Henry și Emma, două dintre personajele proiectului, sunt implicate într-o poveste plină de peripeții: o budincă magică se răspândește în toată casa familiei. Bule peste bule, care nu se opresc, și pentru care Henry și Emma au nevoie de o modalitate de a le stopa răspândirea.

Ideea acestui proiect poartă semnătură muzicianului și omului de radio Kai Horage, însă vocile în limba română au fost dăruite de artiști precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Bogdan Ioan sau Romanița, până în prezent. Henry, Emma, Mama, Tata și HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micuții se bucură de o lume magică, perfectă pentru momentele de dans, voie bună și distracție, la care se adaugă și elementele ­educative. Cântecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul de YouTube „Cântece pentru copii”, unde s-au adunat peste 600.000 de vizionări ale videoclipurilor lansate până în prezent.

loading...
error: Content is protected !!