Monden

Doinița ,,Dodo” Ioniță a născut un băiețel perfect sănătos

Dodo este mândră nevo­ie mare, asta pentru că, în sfârșit, artista și-a strâns la piept bebelușul. Lansată în showbiz cu sprijinul lui Costi Ioniță, râmniceanca a devenit mămică săptămâna trecută; ulterior, vedeta a făcut primele declarații ­des­pre naștere pe contul personal de Instagram.

Aflată în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, Dodo le-a mărturisit fanilor că s-a recuperat foarte repede după naștere și abia așteaptă să se ducă acasă, mai ales că bebelușul nu este în salon cu ea și trebuie să meargă ea la el din trei în trei ore pentru a-l hrăni. Totodată, cântăreața a poves­tit în detaliu cum a decurs nașterea. Contracțiile au început joia trecută, seara, când artista a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț în care făcea miș­care. A doua zi însă, Patrick a decis că este momentul să își cunoască mama. „06.14 m-am trezit în dureri… vine bebe”, a scris îndrăgita artistă pe contul său de Instagram vineri de dimi­neață.

La scurt timp după ce a devenit mămică, Doinița Ioniță a postat un mesaj pentru fanii ei și i-a anunțat că a născut natural și că totul este foarte bine pentru ea și copil. „Naștere naturală, în două ore. Un băiat de trei kilograme, sănătos și frumos. Patrick”, este mesajul prin care artista a anunțat că a devenit mă­mică.

Dodo declarase, cu doar câteva zile înainte de a naște, că abia așteaptă să devină mămică și să-și țină bebelușul în brațe. ,,Vreau să nasc natural, am o mică teamă, dar mă liniștește că în momentul în care o să îl strâng la piept toate dure­rile o să dispară. Sunt sinceră, nu mă simt pregătită. Am avut noroc cu mama, că ea m-a ajutat să cumpărăm tot ce trebuie pentru că eu nu știam”, a spus Doinița Ioniță pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Dodo a pregătit deja camera bebelușului și le-a arătat fanilor săi de pe Instagram imagini din casa în care îl va aduce pe cel mic. Cântăreața a decis să crească singură copilul, după ce s-a despărțit de tatăl acestuia. Se pare că bărbatul și-a dorit să se împace cu Dodo, dar aceasta a refuzat. Mai mult, cântăreața a depus pe numele acestuia o plângere. „De câteva luni de zile sunt amenințată fizic, cât și verbal. Nu mă lasă în pace, deși l-am rugat să nu mă mai caute. Eu am dovezi în această privință și le-am prezentat autorităților. Sunt niște lucruri despre care nu am vrut să se vorbească până în prezent. Eu am declarat și în online că nu mai vreau să am nicio treaba cu el, am vrut să încheiem această relație frumos, pentru că este un copil la mijloc”, spunea cântăreața tot pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare