Economic

De ce să alegi o chiuvetă din granit compozit? Caracteristici și recomandări

Funcționalitatea este primul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când vine vorba despre amenajarea interioară a unei locuințe. Cu atât mai mult dacă vorbim despre bucătărie. Este necesar ca toate obiectele alese să dețină o calitate superioară deoarece majoritatea vor fi folosite intens și cu siguranță plănuiești să te bucuri de ele timp îndelungat.

Chiuveta de bucătărie este unul dintre elementele care trebuie să beneficieze din plin de calitate și durabilitate. Tocmai de aceea vom aduce în atenția ta cele mai frumoase modele de chiuvete din granit de la GQS German Quality. Granitul compozit este un material compact care aduce un stil elegant în orice bucătărie datorită designului pe care îl conferă obiectelor și datorită densității mari a particulelor de granit. Este prezentat ca fiind unul dintre cele mai durabile materiale compozite pentru chiuvetă de pe piață, la momentul actual.

O chiuvetă din granit compozit este realizată din 80% granit și 20% rășini – aceste elemente sunt comprimate pentru a face față presiunii ridicate. Are o rezistență ridicată la agenții chimici, zgârieturi și șocuri, dar și la cicluri de îngheț-dezgheț.

Chiuveta din granit este o achiziție ce vine la pachet cu o serie de avantaje:

  • Termorezistență; nu se va estompa și nu se va decolora chiar dacă este expusă la o temperatură ridicată.
  • Prezintă o rezistență crescută la șocuri (termice și mecanice), zgârieturi și pete.
  • Aspectul deosebit și durabilitatea caracteristică pietrelor naturale.

Recomandări

 Eleganța și rafinamentul standardelor germane le regăsești în magazinul online GQS German Quality. Varietatea de modele de chiuvete din granit compozit este completată și de multitudinea de culori disponibile. Astfel, indiferent de designul mobilei și blatului ales, vei găsi cu siguranță o chiuveta granit care să se integreze perfect.

Chiuveta Schock Signus beneficiază de două cuve și picurător. Este realizată din granit compozit Cristadur + (material cu înaltă rezistență la pete, șocuri termice și mecanice). Dacă beneficiezi de spațiu suficient în bucătărie și poți integra un blat generos, atunci acesta este modelul de chiuvetă care va pune în valoare designul bucătăriei tale.

 

Grohe K400 – Este un model de chiuvetă din granit compozit ce beneficiază de o cuvă spațioasă, picurător, mecanism automat de scurgere și set de fixare Grohe QuickFix (sistem de instalare rapid). De asemenea, aceasta aduce în centrul bucătăriei moderne contemporane tehnologia Whisper: izolație specială pentru reducerea zgomotului la minim, provocat de curgerea apei sau manevrarea vaselor. Finisajul negru mat se va afla în armonie cu orice nuanțe alese pentru celelalte elemente din bucătărie.

Chiuveta Deante Magnetic are o serie de proprietăți ce cu siguranță o vor plasa în centrul dorințelor tale: prezintă o rezistență crescută la temperaturi ridicate (250°C), la șocuri termice, zgârieturi și impact, deținând de asemenea și proprietăți antiseptice. O poți integra atât într-un blat de dimensiuni mari, cât și reduse. Oricum ar fi, va adăuga un farmec aparte bucătăriei tale datorită finisajului antracit și calității superioare.

Așadar, pe termen lung, o chiuvetă din granit compozit se va dovedi o investiție extrem de rentabilă datorită caracteristicilor de care beneficiază. Diversitate modelelor reprezintă un plus ce va satisface toate preferințele.

Sursa foto: www.germanquality.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare