Monden

Dodo, tot mai aproape de marele eveniment

Râmniceanca Doinița ,,Dodo” Ioniță mai are doar câteva zile până va naște, așa că și-a luat toate măsurile de precauție. Cântăreața ar trebui să nască în maximum două săptămâni, eveniment des­pre care a vorbit și la Antena Stars. ,,Mai am puțin, cred că mai am două săptămâni, acum depinde și de bebe, când vrea el să nasc. Am luat de la cele mai mici, la cele mai mari, am pregătit și camera lui, mi-am pregătit și bagajul pentru maternitate, pentru că știi cum e, atunci când te ia nu mai stai să iei tot ce ai nevoie, pui mâna pe geantă și ai plecat la spital”, a dezvăluit Dodo la Antena Stars.

De asemenea, Dodo a vorbit și depre relația cu tatăl copilului: ,,Am obținut un ordin de restricție, nu mai are voie să se apropie”, și-a anunțat artista fanii în aceste zile pe rețelele de socializare. Ea vrea să fie liniștită ca să-și poată pregăti unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei. De asemenea, tânăra a vorbit și la TV des­pre acest subiect. În prezent, tatăl copilului ar avea o nouă relație, despre care Dodo nu a vrut să spună nimic. ,,Nu vreau să vorbesc despre chestia asta, vreau să zic doar faptul că am obținut un ordin de restricție, nu mai are voie să se apropie, să mă contacteze”, a mai mărtu­risit buzoianca la Antena Stars.

Dodo ar trebui să aducă pe lume bebelușul în câteva zile, însă tânăra și-a pregătit de pe acum atât bagajul pentru maternitate, cât și camera copilului. Buzoianca este nerăb­dătoare să devină mămică pentru prima oară.

Articole similare