Monden

Dodo, infectată cu COVID-19 în luna a opta de sarcină

,,Face tratament, dar bebelușul e foarte bine”, a spus mama Doiniței Ioniță, întrebată de către reporterii Antena Stars cum se simte viitoarea mămică infectată cu noul coronavirus. Râmniceanca Dodo, care a fost lansată în showbizz de Costi Ioniță, a ajuns la spital după ce a prezentat simptome specifice infecției cu Covid-19. Lucrurile sunt ceva mai dificile, deoarece artista e însărcinată în opt luni.

Potrivit mamei acesteia, Dodo a prezentat simptome specifice noului coronavirus, iar din acest motiv a chemat o ambulanță la domiciliu, astfel că vedeta a ajuns la spital. Mama ei a vorbit la Antena Stars despre starea de sănătate a Doiniței și a mărturisit că aceasta se simte mult mai bine, este sub tratament, iar bebelușul este monitorizat și totul este în regulă. ,,De câteva zile Dodo s-a simțit rău, avea febră, amețeală, dureri de cap, nu mânca nimic, o stare de moleșeală și am zis să sunăm totuși la salvare. Au luat-o și au dus-o la Buzău, i-au făcut testul și au găsit-o cu COVID. E internată de trei zile. Au transferat-o la Râmnicu Sărat, aici la noi. E mai bine, face tratament. Bebelușul e foarte bine, i-au făcut și ecografie, consult de specialitate, bebelușul este chiar foarte bine”, a spus mama ei la Antena Stars.

Dodo e cu adevărat o femeie foarte puternică. Tânăra cântăreață a fost părăsită de tatăl bebe­lușului, iar acum va fi nevoită să-l crească de una singură pe copilul ce va veni cât de curând pe lume. Liviu Kevin, fostul iubit, nici măcar nu a luat legătura cu ea de când este internată, a precizat mama lui Dodo. ,,Dodo cred că este foarte puternică, trece cu brio peste toate. Dumnezeu ne-a ajutat și am trecut mereu cu brio peste toate, este optimistă, e po­zitivă, o ajut și o sprijin cât pot, o încurajez”, a mai spus mama vedetei.

Articole similare