Monden

Dodo, cursuri de canto pentru copii

Cântăreața a scris pe rețelele de socializare că este dispusă să împărtășească din experiența ei artistică celor mai mici și talentați buzoieni

În 2018 impresiona juriul X-Factor cu vocea sa de privighetoare, până în finală. La cele mai înalte note cântate, toți cei de la masă amuțeau și asta pentru că artista avea numai 16 ani în acel moment și nimeni nu se aștepta la un așa talent. A fost comparată la momentul respectiv cu o vedetă internațională la măsura calităților vocale, însă, în prezent, a ales ceva mai accesibil, deși talentul îi permite să abordeze orice gen.

Buzoianca Doinița Ioniță, „Dodo” pe numele său de scenă, a lăsat acum la o parte orice alt stil muzical și s-a dezvoltat în zona manelelor, alături de artiști recunoscuți. Și „meseria” de mamă îi ocupă din timp, însă de câteva săptămâni s-a întors și la evenimentele private, încântând invitații cu repertoriul ei divers. „Azi cântăm cu drag și spor, am început evenimentele”, a scris pe rețelele de socializare Doinița Ioniță.

În paralel, Dodo s-a gândit să împărtășească și celor mici, care vor să devină vedete și au talent muzical,  din experiențele sale de scenă și din momentele sale excepționale de la concursurile muzicale. Prin urmare, buzoianca a anunțat că va coordona cursuri de canto și de mișcare scenică pentru copii, în privat. „Vrei să devii artistul de mâine? M-am decis să împărtășesc tot ce am învățat, pe parcursul carierei mele muzicale, copilului tău! Ofer ore de canto și instruire acasă! Vino și învață cum să cânți corect cu Dodo! Merită să investești în pasiunea ta!”, a fost invitația lansată de Dodo pe Facebook.

Reamintim că Doinița Ioniță a câștigat primul mare premiu într-un show televizat în 2015, la concursul muzical „Next Star”, aflat atunci la a 7-a ediție din sezonul cu numărul 5.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker