Monden

Dodo, cu câteva săptămâni înainte de a naște: ,,Nu avem pe nimeni alături”

Mai este foarte puțin timp până când buzoianca Doinița Ioniță va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta și-a surprins urmă­ritorii de pe Instagram și a făcut anunțul mult așteptat: a transmis data marelui eveniment.

Fanii vedetei au fost ținuți la curent cu fiecare stare și trăire pe care o experimentează Dodo de când este însărcinată. Ve­deta nu se ferește să le spună fanilor durerile, dar și bucuriile unei viitoare mămici. Recent, Doinița a postat și o serie de fotografii de colecție cu burtica de gravidă.

Dodo a trecut prin clipe de groază după ce a fost infectată cu COVID-19, însă lucrurile par să fi intrat pe făgașul normal. Cu doar o lună înainte de naștere, vedeta le-a spus fanilor că mai este foarte puțin până în momentul când își va strânge în brațe copilul: ,,Preconizarea este în noiem­brie. Acum depinde și de bebe când vrea el să vină. O să nasc la stat. Important e să vină bebe pe lume sănătos. Sincer, consider că e tot aia… și la stat, și la privat tot naști. Cred că privatul este mai mult un moft, un lux”, a spus Dodo pe Instagram. Chiar dacă nu va avea ajutor, Dodo se consideră suficient de puternică și spune că acum cel mai important moment este venirea bebelușului pe lume.

Pe parcursul unei emisiuni, Dodo a vorbit des­pre momentele în care a aflat că este însărcinată: ,,Și mama, și soacra mea au fost super încântate, dar, din păcate pentru ele, amân­­două sunt plecate. Soacra în Germania și mama în Franța și nu avem pe nimeni alături. Mama nu a plâns, a fost la modul: <Felicitări! Doamne ajută, dar parcă e prea devreme>. A zis că este un pic mai devreme pentru vârsta mea și m-am gândit că na, între noi este o diferență de 16 ani și nu mai… Mi-am dorit atât de tare și văzusem un tutorial pe Tik Tok că, dacă pui un anumit suc în testul de sarcină, îți apar două linii. Am făcut asta, nu mi-a ieșit și uite că Dumnezeu m-a ascultat și la o săptămână mi-au apărut două liniuțe, fără suc”, a declarat Dodo pentru Antena Stars când a aflat că este însărcinată.

Articole similare