Sport

FCSB – FC Argeș se joacă! Fără spectatori, duminică seară, în Crâng

FCSB se pregătește să-și reia activitatea normal, după două săptămâni foarte dificile, în care aproximativ ­ju­m­ă­tate de echipă a fost infectată cu Covid-19. Din acest motiv, partida cu Farul din week-end-ul trecut a fost amânată, pentru că vicecampioana nu a avut un număr suficient de jucă­tori pentru a înscrie pe foaia de joc, iar disputa cu FC Voluntari din Cupa Româ­niei, în cadrul optimilor de finală, a fost pierdută la ,,masa verde”.

FCSB se întoarce la Buzău unde, duminică seară, de la ora 20.30,  în etapa a 14-a a Ligii 1, o va întâlni pe FC Argeș. Antrenorul Edward Iordă­nescu a ieșit la începutul acestei săptămâni din carantină și s-a întors la baza de pregătire a echipei FCSB din Berceni. La primul antrenament după perioada de izolare, Iordă­nescu a avut la dispoziție 15 jucători: Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radu­novic, Darius Olaru, Ovi­diu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Ke­șeru, Alexandru Musi, Adrian Șut, Sorin Șerban, Constantin Budescu, Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnoveanu.

Partida cu FC Argeș este a doua și ultima pe care FCSB o va disputa pe stadionul din Crâng. Vicecampioana a fost nevoită să se mute la Buzău pentru două meciuri considerate pe teren propriu (primul, acum două săptămâni, cu CS Mioveni) întrucât Arena Națională este ocupă de o competiție de video-ga­ming. Partida se va juca fără spectatori, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

 

Articole similare