Administrație

DOCUMENT | Cine vrea să o scoată basma curată pe cea care a lăsat Pârscovul fără apă de Înviere

Într-o ediţie recentă, ziarul Opinia prelua un semnal dat de primarul comunei Pârscov, Mihai Daniel, care reclama o acţiune pe cât de neortodoxă, pe atât de periculoasă, în ce priveşte asigurarea sănătăţii şi confortului populaţiei, când doi dintre reprezentanţii opoziţiei liberale din localitate au oprit, pur şi simplu, apa de la reţeaua publică, motivând, pe reţelele de socializare că autorităţile locale ar livra apă infestată. Totodată, au alertat populaţia să nu mai consume apă de la reţea. Toate acestea se întâmplau în ajunul şi în noaptea de Înviere!

Interesant este faptul că unul dintre cele două personaje care au perturbat buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă potabilă este chiar şeful Serviciului local pentru Gospodărirea apei – o anume Violeta Flondor! De asemenea, autorităţile locale şi în special primarul Daniel Mihai, ar trebuie să ia în considerare sentimentul de nedumerire ce pare că s-a instalat la nivelul comunităţilor din arealul comunei Pârscov, pentru că oamenii nu înţeleg de ce şeful Serviciului de Gospodărire a apei, care a fost implicat într-o asemenea acţiune reprobabilă, mai ocupă, încă, o asemenea poziţie!

Primarul Daniel Mihai a explicat, pentru ziarul Opinia, că s-au propus în Consiliul Local măsuri cu caracter disciplinar, vizavi de activitatea numitei Violeta Flondor, dar aceasta beneficiază de susţinerea consilierilor din Opoziţie. La rândul său, viceprimarul Gheorghe Neagu reaminteşte faptul că sistemul local pentru distribuirea apei potabile nu poate fi oprit decât prin activarea unei aplicaţii pe telefon, şefa Serviciului, Violeta Flondor fiind una dintre posesoarele parolei. De altfel, acest lucru i-a permis să organizeze „diversiunea electorală” din noaptea de Înviere.

După experienţa nefericită din ziua de Paşti, primarul Daniel Mihai pune din nou pe tapet acţiunea Violetei Flondor, care la acel moment fusese însoţită de un „cameraman amator – activist de mediu”, un anume Emi Manolache, tocmai pentru ca populaţia să înţeleagă faptul că cei doi au avut un singur scop: manipularea electorală.

De altfel, şeful administraţiei locale spune că la acest moment este în posesia rezultatelor unor analize solicitate la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Buzău, unde fuseseră trimise probe dintr-o sursă ce ar fi urmat să fie conectată la reţeaua locală, localnicii identificând zona după denumirea „Podul de fier”.

Rezultate analiză apă sursă „Pod de Fier“

La 10 zile după circul cu iz electoral specific mahalalelor regizat de doamna Flondor Violeta și cameramanul amator „activist de mediu” EMI Manolache, a venit momentul să primim și rezultatele analizelor prelevate de inspectorii DSP Buzău din chesonul din zona Podului de fier. Șoc! Apa este POTABILĂ.

„Doamna Flondor, vă înțeleg că vă doare că există o nouă sursă de apă în comună si nu mai puteți repeta episodul de anul trecut de Rusalii, dar vă rog în mod public, NU MAI FOLOSIȚI SERVICIUL PUBLIC DE APĂ PÂRSCOV CA UNEALTĂ ELECTORALĂ ÎN FAVOAREA CANDIDATULUI PNL. Doamnă Flondor, vă rog public să înțelegeți că schimbările în această comună le fac OAMENII prin votul lor, nu dumneavoastră și nici alte personaje din această comună. Acestea sunt rezultatele probelor prelevate în data de 22.04.2024, din chesonul aflat în zona podului de fier, cu mult înaintea „conflictului” înscenat în seara de Înălțare. Menționez că înainte de primirea acestor rezultate din acel cheson nu s-a pompat în chesonul principal niciun ml de apă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare