miercuri, 27 mai 2020

Doar un medic cardiolog și-a depus dosarul la concursul organizat de Spitalul Județean Buzău

Potrivit situației privind dosarele de concurs depuse la examenul  pentru ocuparea pe durată nedeterminată a posturilor vacante cu normă întreagă  de medici specialiști, publicată de Spitalul Județean de Urgență Buzău pe site-ul instituției, doar mediculul Anca Burducea s-a arătat interesată de acesta. Anca Burducea este medic specialist, Cardiologie și și-a depus dosarul pentru postul vacant cu normă întreagă de medic specialist pe Secția de Cardiologie. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău a scos la concurs în ultimele zile ale anului trecut șapte posturi de medic specialist, luni, 13 ianuarie, fiind ultima zi în care candidații interesați s-au putut înscrie la concurs. Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, spune că doar un medic s-a înscris la concurs, nefiind vorba despre dosare incomplete sau alte situații în care nu poate fi acceptată participarea. Prin urmare, interesul pentru aceste posturi nu a fost prea mare, medicii specialiști nefiind foarte interesați să lucreze în cadrul celui mai mare spital din județ

Urmează să fie stabilită și data la care va avea loc examenul, care se poate desfășura, potrivit preve­de­rilor legale, începând cu data de 27 ianuarie, până în ultima jumătate a lunii martie.

Șase posturi de medici specialiști neacoperite

Rămân în continuare vacante șase posturi de medici specialiști. Pentru acestea Spitalul Județean Buzău va organiza noi sesiuni de examen, în speranța că se vor ocupa, la un moment dat, procedurile fiind aceleași cu cele de anul trecut. Este vorba despre posturi pe specialitatea Medicină Internă la Secția Medicină Internă și la  Compartimentul Gastroenterlogie, la Neurologie și la Cabinetul de Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

loading...
error: Content is protected !!