Monden

VIDEO / DJ Sava ține vara pe loc cu un nou single

Întors din vacanțe, buzoianul ,,prelungește” sezonul estival al topurilor cu o piesă fresh

Asculți ,,Playa Paraiso” și gândul te duce tot la vacanță și la momentele petrecute alături de prieteni! Cu un sound perfect pentru nopțile fierbinți de vară, „Playa Paraiso” îmbină e­le­mente dance cu o temă tradițională din Macedonia de Nord, ce poartă numele de Rumelaj.

Single-ul este produs de buzoianul DJ Sava, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, iar clipul completează prin ima­gini bold povestea din spatele versurilor. ,,«Playa Paraiso» este despre viață, aventură și zile de paradis petrecute la plajă. Este o piesă cu un vibe fresh, de vară, care sper să ajungă la voi și să vă facă să vă relaxați, să visați și să vă bucurați de vara aceasta mai mult decât ați făcut-o în urmă cu un an”, a fost declarația protagonistului piesei care, zilele trecute, s-a aflat la platane, live, la emisiunea matinalilor Răzvan și Dani. De la lansarea de la începutul lunii și până acum, buzoianul a adunat deja peste 71.000 de vizualizări.

Reamintim că DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. De-a lungul timpului, DJ-ul a lansat hituri care au generat sute de mi-lioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

În 2017 a lansat „Nena” (alături de Isasi B.), urmat de „Sea Lo Que Sea” (alături de Carine) și „Coco Bongo” (împreună cu Olga Verbițchi). DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul și cli­pul „Wild Fire”, cu Ioana Ignat pentru „N-am nevoie” și cu de Hyenas, Mandinga, Yasiris și MWolf pentru piesa „BOA”. Alături de Sore a lansat „I’m Gonna Miss You”, un single cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte.

Articole similare