Monden

Direcția 5 vine la Buzău cu o poveste muzicală de 30 de ani

Un nou concert Direcția 5 la Buzău, o nouă poveste muzicală, de data aceasta a celor 30 de ani de concerte și de cântece care au intrat în casele și în viața fanilor. După o pauză pricinuită de pandemia de Covid-19, membrii legendarei trupe se întorc cu mare dor de fani și de scenă, așa că au pregătit unul dintre cele mai mari turnee muzicale, care se întinde pe câteva luni.

La Buzău, trupa va concerta pe 24 mai, potrivit informațiilor de pe harta live tour-ului. „Povestea noastră” și, mai ales cea a noului album, „Minimal”, vor putea fi ascultate live, la sala Teatrului „George Ciprian”, pe 24 mai, de la ora 19.30. Pentru categoria A biletul va costa 150 lei, la categoria B prețul este 110 lei, pentru categoria C, 90 de lei, și pentru categoria D, 70 de lei.

„Concertul va fi despre lumea de mai multe ori, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut”, au scris cei de la Direcția 5 în dreptul datelor fiecărui concert programat din cadrul turneului. Printre melodiile noi, care vor fi cântate live, se numără „Este seara ta” și „Cu ochii deschiși”, anunță trupa.

După ce, în luna martie a cântat pentru fanii din Hunedoara, Reșița, Giurgiu, Galați, Tulcea, Constanța, Deva, Zalău, Albă Iulia, Pitești, București, Râmnicu Vâlcea, Direcția 5 se va auzi pe 6 mai la Iași, 7 mai la Gura Humorului, 10 mai la Dorohoi, 11 mai în Botoșani, 17 mai la Târgoviște, 18 mai la Cernavodă, 19 mai în Călărași, 21 mai în București la  Sala Palatului iar pe 24 mai vor concerta și la Buzău. După orașul nostru, pe harta live tour-ului mai sunt trecute concerte pe 25 mai în Brăila, 30 mai în Târgu Mureș și 5 iunie în Călărași.

Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar de atunci, în fiecare an, a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta.
Background-ul muzical vast face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, după ce a lansat peste 20 de albume și peste 400 de piese, unele beneficiind de colaborări cu nume de referință din muzica românească: Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

Articole similare