miercuri, 20 ianuarie 2021

Diplome de excelență pentru aleșii județului la final de mandat

Consilierii județeni din mandatul 2016-2020 s-au reunit, joi, în ultima ședință, pentru a-și da votul pentru șase proiecte de hotărâre. Cei mai mulți dintre aleși se vor regăsi și în viitorul deliberativ județean, însă Executivul Consiliului Județean a ținut să le răsplătească cu diplome de excelență sus­ținerea pentru proiectele derulate în ultimii patru ani.

,,Sunt mândru că am făcut parte din Consiliul acesta alături de domniile voastre. Cred că au fost patru ani în care am încercat să dăm tot ce e mai bun în noi, pentru comunitate. Poate de multe ori nu am reușit, dar, de cele mai multe ori, am reușit!”, le-a transmis preșe­dintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a obținut un nou mandat la conducerea Consiliului Jude­țean Buzău, în urma alegerilor locale din 27 septembrie.

Noul consiliu se va reuni în ședința de constituire în perioada următoare, ședin­ță care va fi convocată de prefectul județului.

Dacă mandatul preșe­dintelui CJ a fost validat deja încă de luni, 12 octombrie, în cazul consilierilor județeni, în majoritate, ședințele de validare au fost programate la Tribunalul Buzău pentru joi, 15 octombrie.

Față de poziția inițială pe locurile eligibile de pe listele de candidați, componența noului CJ va fi modificată. De la PSD, Petre Emanoil Neagu, ales președinte, a renunțat deja la mandatul de consilier. La fel și Alexandru Stoica, care urmează să fie administrator public al județului. De asemenea, au mai renunțat la mandat deputatul PNL Cristi Romanescu și deputatul PMP Adrian Mocanu.

loading...
error: Content is protected !!