Sport

Din nou soare pe strada Metalului!

Patru etape a trebuit să aştepte Metalul prima victorie din play-off, o serie absolut neagră, fără puncte şi fără gol marcat. Dar odată şi cu îmbunătăţirea situaţiei din lot, gheaţa a fost spartă, iar băieţii lui Vali Stan s-au putut bucura de primul succes din partea a doua a campionatului.

Pe sintetic, împotriva Aerostar Bacău, buzoienii aveau de luat şi o revanşă după K.O.-ul suferit cu trei etape în urmă, în Moldova (0-6), iar golul rapid al lui Zamfirescu (13) a anticipat o zi cu final fericit. Dar nu şi lipsită de emoţii! Oaspeţii au egalat în minutul 65, dar în zece minute Stoica a marcat spectaculos şi a readus Metalul în joc. Apoi, dintre multele ocazii avute în acest joc, buzoienii au mai concretizat una, în final, cea a lui Costin Petre (86), iar victoria readuce Metalul pe podiumul play-off-ului Seriei a 2-a, de altfel şi poziţia de pe care a început acest mini-campionat.

Pentru echipa buzoiană urmează o serie de trei partide la rând în deplasare, prima, mâine, în etapă intermediară, la Galaţi, cu Oţelul.

Într-un alt meci, din play-out, CSM Rm. Sărat a pierdut pe teren propriu, 0-1, în faţa ultimei clasate, Sportul Chiscani.

METALUL: Şerban – Şt. Păun, Ghinga, Şt. Nedelcu, Spătaru – Stoica, Manea, Zamfirescu, C. Petre – A.Pavel, Marcu. Rezerve: Popescu –  Sandu, Stănică, Iacob, Moldovan, Atomei, E. Păun, Benga, D. Stan. Antrenor: Vali Stan.

Liga a 3-a, Seria a 2-a, Play-off – Etapa a 5-a

 • Metalul Buzău – Aerostar Bacău 3-1
 • CSM Focşani – Oţelul Galaţi 1-0

Clasament

 1. Oţelul 58 p.
 2. Focşani 54 p.
 3. Metalul 36 p.
 4. Aerostar 35 p.

Liga a 3-a, Seria a 2-a, Play-out – Etapa a 5-a

 • Rm. Sărat – Chiscani 0-1
 • Dinamo Bacău – Ianca 4-0
 • CS Făurei – Lieşti 0-3

Clasament

 1. Lieşti 41 p.
 2. Ianca 34 p.
 3. Sărat 28 p.
 4. Bacău 26 p.
 5. Făurei 11 p.
 6. Chiscani 9 p.

Articole similare