joi, 22 octombrie 2020

Designerul Antonia Nae a creat măşti de protecţie fashion pentru o licitaţie caritabilă

Toamna se numără bobocii, dar şi faptele bune, aşa că designerul buzoian Antonia Nae a acceptat propunerea de a participa la Licitaţia Caritabilă „Din Inimă pentru un ALT Viitor”, organizată de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria şi a donat un set de şapte măşti de protecţie din piele naturală cu filtru, măşti ce poartă semnătura designerului buzoian.

Preţul licitaţiei a pornit de la 200 de euro şi a ajuns la 250, iar banii au fost destinaţi celor 470 de pacienţi din policlinicile sociale şi 70 de copii din cele două centre educaţionale ale Fundaţiei „Regina Maria”, ca să beneficieze de şase luni de tratamente şi sprijin la educaţie.

La doar 28 de ani, buzoianca Antonia Nae este deja comparată cu marele Alexandre McQueen. Antonia a fost contactată de către Victoria Beckham, care a vrut să o cunoască personal şi a contribuit la realizarea de creaţii vestimentare pentru celebrităţi precum ducesa Kate Middleton, Rihanna şi Oprah Winfrey, iar prestigioasa revistă Vogue i-a publicat întreaga colecţie de haine!

Mască de protecţie şi un accesoriu fashion

Măştile de protecţie create de buzoianca sunt din piele de miel, cu filtru cu cinci straturi şi supape de expiraţie care ajută la respiraţie, precum şi la eli­be­rarea umidităţii acumulată în mască. O astfel de mască este căptuşită pe interior cu bumbac organic 100% şi poate fi dezinfectată prin aburire cu fierul de călcat de la o distantă de 15 cm, iar filtrul poate fi înlocuit regulat.

Filtrul poate fi utilizat până la 100 de ore în funcţie de mediul purtării şi este compus din două straturi de material neţesut, două straturi de burete filtrant şi un strat de pânză cu carbon activ.

De asemenea, se poate alege sistemul de prindere, şi anume: prindere ajustabilă cu reglori sau după urechi. Această mască reprezintă atât o protecţie, cât şi un accesoriu fashion pentru completarea ţinutelor.

„Evenimentul a fost un succes şi vreau să mulţumesc tuturor participanţilor şi companiilor care ni s-au alăturat. Am vrut ca a 8-a ediţie a Galei noastre să nu fie doar online, pe Zoom, am păstrat toate măsurile de siguranţă sanitară şi cred că oamenii au înţeles că atunci când cauza este nobilă, putem să ne strângem cu toţii şi să facem împreună o faptă bună. Mulţumim partenerilor şi sponsorilor noştri care au înţeles cât este de important să contribuie în continuare la misiunea nobilă de a ajuta pacienţii noştri să aibă sprijin, tratamente, consiliere şi îngrijire în toată această perioadă dificilă, iar copiii sărmani să poată visa că au dreptul la viitor!”, a declarat dr. Wargha Enayati, preşedintele Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria.

loading...
error: Content is protected !!