Economic

De unde poți cumpăra comode calitative cu un buget redus

În majoritatea camerelor de zi, televizorul este elementul central şi protagonist al încăperii. În faţa lui se află masa principală, măsuţa de cafea, canapeaua şi fotoliile, locuri în care te reuneşti zilnic cu familia şi ocazional cu prietenii. Pentru a te bucura de claritatea imaginii, diagonala televizorului trebuie aleasă în raport cu suprafaţa camerei, iar distanţa de la care priveşti trebuie măsurată, pentru a nu produce disconfort. Indiferent că alegi să ancorezi ecranul direct în perete sau îl aşezi pe un element de mobilier, o comodă te ajută să depozitezi cutii de cabluri, console de jocuri, aparatură multimedia şi alte obiecte pe care doreşti să le ai la îndemână, dar nu la vedere. În orice moment al anului găseşti comode TV ieftine aici, pentru toate tipurile de echipament, potrivite în orice stil de amenajare şi design. Iată şi câteva criterii de achiziţie de care să ţii cont:

Înălţimea corectă de vizionare

Ţine cont că, odată ce ai instalat televizorul, îţi vei petrece ore întregi privind acel ecran. De unghiul în care vei sta în timp ce priveşti depind confortul şi chiar sănătatea ta. Orice poziţie înclinată a capului peste măsură va duce la o postură greşită a corpului, atrăgând după sine disconfort al coloanei vertebrale, dureri şi o mulţime de probleme de sănătate. Totul trebuie raportat la înălţimea scaunelor, a fotoliilor sau a canapelei. Așază-te confortabil şi măsoară nivelul ochilor astfel încât partea de mijloc a ecranului să nu fie cu mult deasupra liniei tale vizuale. Dacă pui televizorul direct pe comodă, asigură-te că aceasta are înălţimea potrivită parametrilor de mai sus. În cazul suporturilor de perete, acestea pot fi fixate la înălţimea dorită şi au şi o marjă de reglaj vertical.

Unde aşezi televizorul

Amplasamentul televizorului depinde de suprafaţa şi dispunerea camerei. Camerele mari nu ridică probleme, oferindu-ţi posibilitatea de a instala pe un perete sau în mijlocul încăperii ecrane cu diagonale generoase. În schimb, în camerele mici sau înguste, trebuie să te orientezi pentru fiecare centimetru pătrat. O soluţie este instalarea televizorului pe colţ, ancorat în perete sau aşezat pe comodă. În acest caz, comoda este şi mai importantă, deoarece îţi oferă nu doar suport pentru televizor, ci şi spaţiu de depozitare atât de necesar.

Alege un stil

Comoda tv este un element de mobilier şi un obiect decorativ în sine. Modelele acoperă cele mai diverse gusturi, de la linii geometrice simple şi rafturi deschise până la baze rotunjite şi forme asimetrice. Indiferent că alegi un produs din lemn sau alt material, orice culoare este disponibilă. Tonurile neutre, albul şi griul deschis contribuie la luminozitate şi la senzaţia de spaţialitate într-o cameră mică. Alegerea unei culori energice poate reprezenta elementul protagonist al camerei, care va atrage toate privirile.

Depozitare şi organizare

Pe lângă fixarea televizorului şi îmbunătăţirea aspectului general al camerei, comoda are şi alte întrebuinţări. Am amintit deja importanţa unor spaţii de depozitare care te ajută să păstrezi lucruri necesare, la îndemână dar închise în sertare. Dacă pe lângă televizor foloseşti şi un player multimedia, acesta poate fi integrat în comodă. Astfel, telecomanda, CD-urile, DVD-urile, memory stickurile, etc, vor putea fi depozitate în sertarele închise. Consola are şi ea un loc separat în comodă, în timp ce accesoriile, telecomanda, joystickurile şi jocurile pot aştepta în dulap între reprizele de gaming.

Comodele de calitate nu trebuie să reprezinte o gaură în bugetul familiei tale. Alege să cumperi eficient din magazine online sau cu desfacere care îţi oferă cel mai bun raport între preţ şi calitate şi te vei bucura de cele mai bune produse la costuri minime.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker