Economic

De ce să cumperi încălțăminte pentru Back to school de la Marelbo?

Doar câteva zile ne mai despart de începutul unui nou an școlar și emoțiile cresc cu fiecare minut ce trece. Pregătirile au intrat în linie dreaptă, iar în magazine este forfotă. Părinții, alături de școlari aleg tot ceea ce li se pare mai potrivit în materie de rechizite și îmbrăcăminte. În ceea ce privește încălțămintea, anul acesta îți recomandăm un producător local. Astfel, alege cu încredere incaltaminte back to school de la Marelbo și nu vei regreta. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre motivele pentru a cumpăra pantofi și alte tipuri de încălțăminte pentru școlari, de la Marelbo!

 1. Gamă variată de modele

 La Marelbo vei găsi o gamă variată de modele pentru copii și adolescenți. Indiferent dacă este vorba despre pantofi copii eleganti, pantofi de uniformă, pantofi sport și altele, ai posibilitatea de a alege dintre sute de modele. Poți opta pentru pantofi clasici, versatili, care se potrivesc la orice sau încălțăminte deosebită atât din punct de vedere al design-ului, dar și al culorilor.

2. 100% piele naturală

 În momentul în care achiziționezi încălțăminte pentru copii, este bine să optezi pentru piele naturală. Materialele naturale întotdeauna se vor comporta mult mai bine și vor aduce numai beneficii. Încălțămintea din piele naturală este rezistentă în timp, astfel că poate fi folosită doi sau trei ani la rând (dacă stadiul de dezvoltare al copilului nu mai este atât de rapid) și nu va trebui să îți faci griji în privința aspectului. Pielea naturală se comportă exemplar indiferent de condițiile meteo și de ,,testele” la care va fi supusă de către copii.

3. Prețuri excelente

 Începutul de an școlar este destul de costisitor: rechizite noi, uniformă, haine, diverse cărți și multe altele. Știm că întotdeauna cauți un raport calitate-preț excelent, așa că la Marelbo vei găsi prețuri de producător atât în magazinele fizice, dar și online. Nu va trebui să plătești o mică avere pe o pereche de încălțăminte, din contră. Marelbo își dorește ca toți copii să se bucure de cea mai bună încălțăminte la prețuri excelente.

4. Poți comanda chiar și online

 Pentru a cumpăra produsele Marelbo, poți merge în unul din cele peste 55 de magazine din întreaga țară (cu siguranță vei găsi cel puțin unul în orașul tău) sau poți plasa o comandă online. Având în vedere că timpul liber este limitat, cel mai simplu este să comanzi online. Nu trebuie să îți fie teamă că vei greși măsură, deoarece la fiecare produs vei găsi un tabel de mărimi, iar dacă tot ai emoții, reprezentanții magazinului te vor ajuta să alegi ce este mai bun.

 5. Susții economia locală

 Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și acest aspect. Marelbo este un producător local cu tradiție, din Bucovina și cumpărând încălțăminte realizată în țară, vei susține economia. Așadar, ai toate motivele să alegi Marelbo pentru Back to School.

Sperăm ca te-am convins să cumperi încălțăminte de la Marelbo pentru noul an școlar, iar daca ai anumite nelămuriri, nu ezita să ii contactezi!

Sursa foto: www.marelbo.com 

Articole similare