Acasă Administrație De ce a încasat un pumn în figură primarul comunei Movila Banului

De ce a încasat un pumn în figură primarul comunei Movila Banului

1
De ce a încasat un pumn în figură primarul comunei Movila Banului

Legea pumnului, corupția și incompetența sunt doar câteva boli de care nu vom scăpa prea ușor. În ultimii ani, cazurile de agresiune în primării au fost cu duiumul în județul Buzău. Unele s-au soluționat amiabil, altele însă au făcut obiectul unor dosare penale.

Spre exemplu, luni, în jurul prânzului, un cetățean pus pe scandal și-a vărsat nervii pe primarul comunei Movila Banului, Romică Moise. Gurile rele spun că cetățeanului i-ar fi sărit țandăra din cauza unor impozite. Cum nu i-au fost pe plac răspunsurile primite, cetățeanul Săndel B. s-a răzbunat pe primar, lovindu-l pe acesta cu pumnul în față. Primarul nu a ajuns la spital, dar l-a reclamat pe bătăuș care riscă acum dosar penal pentru ultraj.

În ultimul timp, bătăile din primării sunt la ordinea zilei în România. Spre ­exemplu, la începutul lunii trecute, viceprimarul unei comune din Neamț a fost luat cu salvarea de la instituție după ce a fost bătut de… primăriță!

În Buzău, este binecunoscut conflictul dintre actualul primar și fostul primar al comunei Beceni, în prezent viceprimar. Luna trecută, primul a ajuns la spital după o vizită la restaurantul celui din urmă. Nu este clar nici până acum ce s-a întâmplat acolo, însă primarul Adrian Burlacu a declarat că vicele Laurențiu Dumitru Constantin l-a agresat împreună cu un apropiat al său. În ultima vreme, între Adrian Burlacu (PNL) și Constantin Dumitru-Laurențiu (PSD) au existat mai multe neînțelegeri. Recent, într-o ședință a Consiliului Local, social-democratul i-a reproșat primarului în funcție faptul că nu i-a delegat nicio atribuțiune. Pe site-ul primă­riei, secțiunea „viceprimar” a fost lăsată liberă, Constantin Dumitru-Lauren­țiu nefigurând ca având această funcție.

1 COMENTARIU

Comments are closed.