vineri, 03 iulie 2020

Dăncilă le-a explicat social-democraţilor buzoieni de ce trebuie să o transforme în mica buturugă ce va răsturna carul mare

Candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de preşedinte al României, Viorica Dăncilă, s-a aflat duminică la Buzău, pentru a se întâlni cu alegătorii şi cu activiştii PSD din judeţul în care a obţinut al şaptelea scor din ţară la primul tur al alegerilor prezidenţiale. Ea a fost însoţită de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD Buzău, de foştii miniştri Petre Daea, Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, dar şi de lideri locali şi parlamentari social-democraţi buzoieni. Dăncilă a vizitat Primăria, Piaţa Dacia, Piaţa Centrală şi Parcul Crâng, şi a susţinut un discurs, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, în faţa membrilor şi simpatizanţilor Partidului Social Democrat.

Ciolacu: „Secretul este în fiecare dintre noi, să fim nişte oameni normali”

Întâlnirea electorală de la Sala Mare a Consiliului Judeţean a fost deschisă de preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, deputatul Marcel Ciolacu, care a remarcat „atmosfera de bun-simţ” în care s-a desfăşurat vizita electorală a candidatului PSD şi a arătat care este secretul acesteia: „Veţi constata peste tot în judeţul Buzău aceeaşi atmosferă, acelaşi bun-simţ şi aceeaşi modestie, în afară de organizarea de partid, de implicare. Nu este niciun secret: secretul este în fiecare dintre noi, să fim nişte oameni normali, la fel cum aţi demonstrat şi dumnea­voastră în toată acestă campanie electorală. Viorica Dăncilă, candidatul PSD, este un om normal, un om care nu are frică să meargă alături de oameni, un om care nu a făcut rău nimănui, un om care are o familie stabilă şi un om căruia nu îi este ruşine de absolut ni­mic din ceea ce a făcut până acum”, a spus Ciolacu.

El a arătat, de asemenea, şi secretele funcţionării organizaţiei PSD Buzău, una dintre cele mai eficiente din punct de vedere electoral din ţară: „Mai mult, când am devenit acum patru ani preşedinte al acestei organizaţii, eu am promis că această organizaţie nu va mai avea probleme penale. A fost una dintre cele mai mari promisiuni ale mele şi mă bucur acum să vă spun că în această organizaţie – indiferent dacă vorbim de preşedinte de Consiliu Judeţean, de vicepreşedinţi, de consilieri judeţeni, municipali, primari, parlamentari – nu au existat probleme penale şi nici nu vor mai exista. Nu a mai ­exa­gerat nimeni şi nu s-a mai complăcut nimeni care nu era demn pentru Partidul Social Democrat. Acesta este secretul principal al organizaţiei pentru a funcţiona; dar este vorba şi despre respectul dintre noi, eu nu am ameninţat pe nimeni înaintea votului. Vreau să vă mulţumesc pentru implicarea de la primul tur şi sper din tot sufetul să fie aceeaşi implicare din partea dumnea­voastră şi la al doilea tur, să demonstrăm cine suntem şi că suntem o organizaţie unită. Eu, la toate întâlni­rile cu primarii, nu i-am rugat decât să mă respecte pe mine ca preşedinte şi pe colegii din conducere la fel cum şi noi i-am respectat pe ei. La fel cum şi noi, necondiţionat şi fără discuţii, le-a răspuns la telefoane, indiferent de oră, indiferent de probleme, şi ne-am implicat în problemele lor. Este un lucru simplu, pe care trebuie să ştii să îl laşi să funcţioneze”, a spus liderul organizaţiei judeţene a Consiliului Judeţean, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Dăncilă: „Decât înalt ca bradul şi… leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare”

Viorica Dăncilă le-a spus membrilor PSD Buzău de ce crede că ar trebui să fie votată pentru a ajunge preşedintele României: „Eu cred că Klaus Iohannis poate face un singur lucru bun pentru România, dincolo de vacanţe, de plimbări, dincolo de sfidare şi aroganţă: să voteze duminică Viorica Dăncilă! (…) Eu cred în fiecare român. Cred în femeile din această ţară, pentru că ştiu că sunt cele administrează gospodăria, cele care care vor ca în familia lor să le fie bine tutu­ror membrilor, şi părinţilor şi bunicilor şi soţului şi ­copii­lor. Cred în bărbaţii din această ţară, pentru că ştiu că îşi doresc să asigure ­si­guranţa zilei de mâine. Cred în copiii din această ţară, care vor un viitor mai bun. Şi am tot respectul pentru părinţi, pentru bunici, pentru că experienţa lor, ghioceii de la tâmple ne arată că au muncit pentru această ţară, s-au implicat şi merită tot respectul nostru. Oameni buni, pe 24 vom învinge! Aveţi încredere în candidat, aveţi încredere în echipă, aveţi încredere în români, aşa cum am eu că pe 24 noiembrie va învinge dorinţa românilor de a-şi recâştiga ţara înapoi. Şi chiar dacă candidatul Iohannis se uită, aşa, la mine cu dispreţ, mă mai şi jigneşte câteodată, eu am să îi spun un lucru: decât înalt ca bradul şi… leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare”, a spus candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, deputatul Marcel Ciolacu, a scris pe Facebook, după încheierea vizitei candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, că sprijinul acordat de guvernul condus de Viorica Dăncilă ,,a contat enorm în atragerea sutelor de milioane de lei pentru proiectele de investiţii din judeţul Buzău”: “O duminică frumoasă şi intensă la Buzău în prezenţa candidatului nostru la prezidenţiale, Viorica Dăncilă! A fost o bună ocazie să vorbim cu buzoienii des­pre modelul de preşedinte pe care şi-l doresc, care să nu împartă oamenii în buni şi răi în funcţie de opţiunile politice şi care să fie cu adevărat un factor de stabilitate şi consens în societate. Sprijinul acordat de Guvernul Dăncilă a contat enorm în atragerea sutelor de milioane de lei pentru proiectele de investiţii din judeţul Buzău. Şi avem nevoie cât mai repede din nou de o guvernare de stânga, care să continue aceste proiecte şi să fie preocupată de problemele reale ale oamenilor. De aceea, un vot pentru Viorica Dăncilă este un vot pentru PSD! Pe 24 noiembrie, am încredere că buzoienii vor alege din nou cu inima!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

Senatorul Lucian Romaşcanu a ironizat, într-o postare pe Facebook, grupul de protestatari înarmat cu foi pe care erau inscripţionate litere, care, la sosirea Vioricăi Dăncilă în Piaţa Dacia, au format cuvântul „Alfabet”: ,,USR F$S + la Buzău. Cu 6 oameni e greu pentru USR PLUS+ Buzău să scrie cuvinte din 7 litere. Doamna din dreapta a depus un frumos efort susţinând două, sperăm că a primit un bonus pe măsură”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.

2 COMENTARII

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!